Fenerbahçe futbol takımında büyük tehlike; futbolcular iki cephe oldu!

Fenerbahçe futbol takımında büyük tehlike; futbolcular iki cephe oldu!
Türkiye'de spor gündemi Fenerbahçe'nin 2 Nisan'da yapacağı ve ligden çekilme kararının da alınabileceği olağanüstü genel kurula çevrilirken futbol takımı tüm bu tartışmaların dışında kalarak lige odaklanmaya çalışıyor.Fotospor'un...
Türkiye'de spor gündemi Fenerbahçe'nin 2 Nisan'da yapacağı ve ligden çekilme kararının da alınabileceği olağanüstü genel kurula çevrilirken futbol takımı tüm bu tartışmaların dışında kalarak lige odaklanmaya çalışıyor.

Fotospor'un haberine göre Fenerbahçe'nin tarihi genel kurulu futbolcuları da ikiye bölmüş durumda. Fenerbahçeli bazı oyuncular 'Ali Koçcular' ve 'Ali Koçcu Olmayanlar' şeklinde taraf oldular. Mert Hakan ve Serdar Aziz'in başını çektiği bazı yerliler, Ali Koç'un 'Ligden Çekilme' kararı destekliyor.

Dzeko ve Tadic ise bu fikre tamamen karşı. Takımın bu iki kaptanının, Ali Koç'u arayarak 'Ligden çekilmeyeceğiz, şampiyon olacağız' dediği belirtiliyor.

Teknik direktör İsmail Kartal ise idmanlarda sürekli olarak oyuncuların kafasından "Ligden çekilme" fikrini yok ederek çalışmalara konsantre etmeye çalışıyor.