Fenerbahçe karıştı! Altı futbolcunun menajeri yönetimden bilgi istedi

Fenerbahçe karıştı! Altı futbolcunun menajeri yönetimden bilgi istedi
Fenerbahçe camiası 2 Nisan’da yapılması planlanan Genel Kurul’da 'Süper Lig'den çekilip bir alt ligde mücadele etmeyi” tartışırken, yabancı futbolculardan sürpriz bir hamle geldi. Yeni Asır'ın haberine göre; Ali Koç'un...
Fenerbahçe camiası 2 Nisan’da yapılması planlanan Genel Kurul’da 'Süper Lig'den çekilip bir alt ligde mücadele etmeyi” tartışırken, yabancı futbolculardan sürpriz bir hamle geldi. Yeni Asır'ın haberine göre; Ali Koç'un ligden çekilme açıklamasının ardından 6 yabancı futbolcunun menajerinin kulüp ile iletişime geçti.

İddiaya göre Livakovic, Djiku, Oosterwolde, Osayi-Samuel, Fred ve Szymanski'nin menajerleri kulüple temas kurdu ve bilgi talep etti. Menajerlerin Fenerbahçe'nin bir alt ligden yoluna devam etmesi durumunda oyuncularının ayrılma kararı alacağını kulübe ilettiği öne sürüldü.

Sarı lacivertli yönetimin milli maçlar tamamlandıktan ve oyuncular döndükten sonra geniş çaplı bir toplantı yapacağı ve futbolculara "ligden çekilme" konusunda bir brifing verileceği de belirtildi.