Fenerbahçe- Olympiakos maçı tarafsız sahaya mı alınıyor?

Fenerbahçe- Olympiakos maçı tarafsız sahaya mı alınıyor?
Trabzonspor- Fenerbahçe maçı sonrası yaşanan olaylar dünya kamuoyunda da yankı uyandırmıştı. Fenerbahçe'nin Konferans Ligi'ndeki rakibi Olympiakos'un, çıkan olaylara gerekçe göstererek İstanbul'a gelmek istemediği ve tarafsız...
Trabzonspor- Fenerbahçe maçı sonrası yaşanan olaylar dünya kamuoyunda da yankı uyandırmıştı. Fenerbahçe'nin Konferans Ligi'ndeki rakibi Olympiakos'un, çıkan olaylara gerekçe göstererek İstanbul'a gelmek istemediği ve tarafsız sahada oynamak için UEFA'ya başvuracağı ileri sürülmüştü.

Diriliş Postası'na konuşan Olympiakos Sportif Direktörü Darko Kovacevic, bu iddiaları kesin bir dille yalanladı:

"Türk taraftarlar takımlarına tutkuyla bağlılar, tıpkı Yunanistan'da ve benim ülkem Sırbistan'da olduğu gibi. Bu bir Balkan zihniyeti. Ancak Trabzon maçındaki gibi olayların yaşanmaması için her zaman bir sınırınız olması gerekiyor. Ben kulüplerine tutkuyla bağlı olan taraftarları seviyorum. Fenerbahçe'de ve kulübüm Olympiakos'ta olduğu gibi. Fenerbahçe maçında da taraftarımız Karaiskakis'te harika bir atmosfer oluşturacak. Bize gereken desteği vereceklerine inanıyorum."

"Zaman zaman birçok ülkede saha olayları oluyor. Ancak bizim herhangi bir güvenlik endişemiz yok. İstanbul'a gelmememiz gibi bir durum söz konusu değil. Kısacası bu söylentiler tamamen hayal ürünü. Maçı Türkiye’de oynayacağız."

"Fatih Terim'e sadece saygı duyarım"

"Fatih Terim, Türk futbolunun ve Avrupa'nın gerçek efsanesi. O çok uzun ve başarılı bir futbol geçmişine sahip. Her zaman saygı duyulan bir futbol adamı. Onun gibi insanlara sadece saygı duyarım."

"Arda Güler ve Enes Ünal'ı isterim"

"Türkiye'de çok yetenekli oyuncular var. Eğer birini seçmek zorunda kalsaydım kesinlikle Arda Güler'i seçerdim. Çünkü henüz çok genç ve önünde çok başarılı yıllar var. Eğer bir forvet tercih edecek olsaydım, o da Enes Ünal olurdu."