Fenerbahçe - Union SG maçı ne zaman, hangi kanalda ve saat kaçta?

Fenerbahçe - Union SG maçı ne zaman, hangi kanalda ve saat kaçta?
UEFA Konferans Ligi son 16 turunda Belçikalı rakibi Union Saint Gilloise takımını 3-0 mağlup etmeyi başaran sarı lacivertlilerin rövanş maçı merakla bekleniyor. Fenerbahçe her türlü beraberlikte ya da galibiyette tur atlayan taraf...
UEFA Konferans Ligi son 16 turunda Belçikalı rakibi Union Saint Gilloise takımını 3-0 mağlup etmeyi başaran sarı lacivertlilerin rövanş maçı merakla bekleniyor. Fenerbahçe her türlü beraberlikte ya da galibiyette tur atlayan taraf olacak. Fenerbahçe Union SG rövanş maçı ne zaman? Hangi kanalda yayınlanacak? İşte detaylar...

Trendyol Süper Lig’de ve Avrupa’da mücadele eden Fenerbahçe’de, Union Saint Gilloise maçı için geri sayım başladı. UEFA Avrupa Konferans Ligi’nde çeyrek finale yükselmeyi hedefleyen Fenerbahçe, deplasmanda oynadığı ilk karşılaşmada skor avantajını elde etti. Rakibini üç farkla mağlup eden sarı-lacivertliler tur için büyük avantaj yakaladı. Fenerbahçeli taraftarlar rövanş karşılaşmasının biletlerine yoğun ilgi gösteriyor. Fenerbahçe alacağı her türlü bir ve iki farklı mağlubiyette tur atlayan taraf olacak. Sarı-lacivertliler bu sezon Avrupa Kupalarında oynadığı 7 karşılaşmada 5 galibiyet alırken grup aşamasında 2 kez mağlup olmuştu. Fenerbahçe, Avrupa’da rakip fileleri 16 kez sarsarken kalesinde ise 11 gol gördü. Peki Fenerbahçe Union Saint Gilloise rövanş maçı ne zaman, saat kaçta ve hangi kanalda? İşte, UEFA Konferans Ligi Son 16 Turu karşılaşmasına ilişkin bilgiler…

Fenerbahçe - Union Sg rövanş maçı ne zaman?

UEFA Konferans Ligi son 16 turunda Fenerbahçe, Belçika’da kazandığı 3-0’ın rövanşında İstanbul’da Union Saint Gilloise takımını ağırlayacak. Fenerbahçe - Union Saint Gilloise maçı 14 Mart Perşembe günü saat 20.45’te başlayacak. Fenerbahçe’ye tur için alacağı her türlü galibiyet, beraberlik, bir ve iki farklı mağlubiyet yetecek.

Fenerbahçe Union Saint Gilloise maçı şifresiz mi?

Fenerbahçe’nin Belçika temsilcisini konuk edeceği karşılaşma Exxen platformu üzerinden canlı yayınlanacak.

Fenerbahçe'de yüzler gülüyor

UEFA Konferans Ligi son 16 turu ilk maçında rakibini Batshuayi, Oosterwolde ve Tadic’in golleriyle 3-0 mağlup etmeyi başardı.

Trendyol Süper Lig’de ise sarı-lacivertliler, Pendikspor’u 4-1 mağlup ederek zirve takibini sürdürdü.

Oyuncuların bireysel performansı ve alınan üst üste galibiyetlerin ardından Fenerbahçe’de yüzler gülüyor.

Mücadelenin hakemi belli oldu

Fenerbahçe'nin UEFA Avrupa Konferans Ligi'nde Union Saint-Gilloise ile oynayacağı son 16 turu rövanş maçını Nikola Dabanovic yönetecek.

Fenerbahçe son durum

Fenerbahçe bu sezon UEFA Konferans Ligi grup aşamasında 6 karşılaşmaya çıktı. Oynadığı 6 karşılaşmada 4 galibiyet ve 2 mağlubiyet alan Fenerbahçe, Ludogorets, Nordsjaelland ve Sparak Trna gibi takımların olduğu grubunu lider tamamladı.

Son 16 turu aşamasıyla beraber toplam 7 mücadele oynayan Fenerbahçe rakip fileleri 16 kez sarsarken kalesinde gördüğü 11 gole engel olamadı.

Union Saint Gilloise son durum

Belçika temsilcisi, sezona UEFA Avrupa Ligi’Nde başlarken Liverpool ve Toulouse gibi takımların gerisinde kalarak E Grubu’nu 3. tamamlamıştı.

Union SG, Avrupa’da bu sezon oynadığı toplam 7 karşılaşmada 2 galibiyet, 2 beraberlik ve 3 mağlubiyet aldı. Rakip fileleri 5 kez sarsan Belçika temsilcisi kalesinde ise toplam 11 gol gördü.

Union Saint Gilloise, Belçika liginde oynadığı son karşılaşmada Gent ile 1-1 berabere kaldı.