Fenerbahçe- Union SG maçı saat kaçta, hangi kanalda? İsmail Kartal'ın ilk 11'inde kimler var?

Fenerbahçe- Union SG maçı saat kaçta, hangi kanalda? İsmail Kartal'ın ilk 11'inde kimler var?
Avrupa kupalarında çeyrek finalin eşiğine gelen Fenerbahçe, Konferans Ligi Son 16 Turu rövanş maçında bu akşam Union Saint Gilloise takımını konuk edecek.Sarı- Lacivertliler, Belçika’da kazandığı 3-0’ın rövanşında İstanbul’da...
Avrupa kupalarında çeyrek finalin eşiğine gelen Fenerbahçe, Konferans Ligi Son 16 Turu rövanş maçında bu akşam Union Saint Gilloise takımını konuk edecek.

Sarı- Lacivertliler, Belçika’da kazandığı 3-0’ın rövanşında İstanbul’da Union Saint Gilloise takımını ağırlayacak. Fenerbahçe - Union Saint Gilloise maçı bugün saat 20.45’te başlayacak. Karşılaşmayı Karadağlı hakem Nikola Dabanovic yönetecek.

Fenerbahçe’ye tur için alacağı her türlü galibiyet, beraberlik, bir ve iki farklı mağlubiyet yetecek. Fenerbahçe’nin Belçika temsilcisini konuk edeceği karşılaşma Exxen platformu üzerinden canlı yayınlanacak.

Fenerbahçe alacağı her türlü bir ve iki farklı mağlubiyette tur atlayan taraf olacak. Sarı-lacivertliler bu sezon Avrupa Kupalarında oynadığı 13 karşılaşmada 11 galibiyet alırken grup aşamasında 2 kez mağlup oldu.

Sakatlıkları bulunan Çağlar Söyüncü ve Joshua King'in yanı sıra, Belçika'daki mücadelede sarı kart görerek cezalı duruma düşen Rade Krunic, takımlarını yalnız bırakacak. Sakatlığını atlatan Becao'nun ise kadroya girmesi bekleniyor. Bu isimlerin yanı sıra İsmail Kartal, UEFA kadrosunda yer almayan Mert Müldür, Serdar Aziz ve Serdar Dursun'dan da faydalanamayacak.

Fenerbahçe’nin muhtemel 11’i

Fenerbahçe Teknik Direktörü İsmail Kartal'ın Livakovic, Osayi, Djiku, Oosterwolde, Ferdi, İsmail Yüksek, Fred, Ryan Kent, Szymanski, Tadic ve Batshuayi 11'ini tercih etmesi bekleniyor.