Fenerbahçe'de Ali Koç basın toplantısı yapıyor...

Fenerbahçe'de Ali Koç basın toplantısı yapıyor...
Tartışmalara neden olan Fenerbahçe- Pendikspor maçı sonrası Fenerbahçe Başkanı Ali Koç, basın toplantısı yapma kararı aldı. Sarı-lacivertli kulübün sosyal medya hesabından yapılan paylaşımda, "Başkanımız Ali Y. Koç’un,...
Tartışmalara neden olan Fenerbahçe- Pendikspor maçı sonrası Fenerbahçe Başkanı Ali Koç, basın toplantısı yapma kararı aldı. 

Sarı-lacivertli kulübün sosyal medya hesabından yapılan paylaşımda, "Başkanımız Ali Y. Koç’un, 13 Mart 2024 Çarşamba günü Fenerbahçe Faruk Ilgaz Tesisleri’nde gerçekleştireceği basın toplantısı saat 14.15’te başlayacaktır." ifadeleri yer aldı.

Toplantının konusu FETÖ mü?

Fenerbahçe yöneticisi Selahattin Baki, Pendikspor maçı sonrası yaptığı açıklamada “Başkanımız Ali Koç, çarşamba günü çok önemli açıklamalar yapacak. Bu açıklamaları sadece Fenerbahçeliler değil, Türk futbolunu takip eden herkesin dikkatle takip etmesini tavsiye ediyorum. Çünkü bize karşı koalisyon var diyerek ortalığı yangın yerine çevirenler, bugün kurulan koalisyonun bir parçası olduklarını net bir şekilde ortaya koydu. Dolayısıyla yapılan bu algılarla alakalı, şike iftiralarıyla alakalı, FETÖ ile alakalı son derece önemli ve yaşanmış örneklerle açıklamaları olacak başkanımızın” diyerek sözlerini tamamladı.