FENERBAHÇE’DE GİAMPAOLO SESLERİ

FENERBAHÇE’DE GİAMPAOLO SESLERİ
Fenerbahçe’de teknik direktör kim olacak? Herkes bu sorunun cevabını ararken İtalyan basınından müthiş bir iddia geldi.La Stampa gazetesi, sarı-lacivertlilerin, Milan’ın eski hocası Marco Giampaolo ile görüştüğünü yazdı....

Fenerbahçe’de teknik direktör kim olacak? Herkes bu sorunun cevabını ararken İtalyan basınından müthiş bir iddia geldi.
La Stampa gazetesi, sarı-lacivertlilerin, Milan’ın eski hocası Marco Giampaolo ile görüştüğünü yazdı. Başkan Ali Koç’un, genç oyunculardan oluşturacağı yeni projeyi Giampaolo’ya emanet etmek istediği öne sürüldü.
Yaş ortalaması düşük ekiplerle çalışmayı tercih eden 52 yaşındaki Marco Giampaolo, 2019 yazında göreve geldiği Milan’da beklentileri veremedi ve 7 maçlık maceradan sonra koltuğunu Stefano Pioli’ye bıraktı.
MARCO GIAMPAOLO KİMDİR?
52 yaşındaki teknik adam 2 Ağustos 1967 yılında İsviçre’nin Bellinzona kendtinde dünyaya geldi. Ancak İtalyan uyruğu bulunuyor. Futbolcu olarak başarılı bir geçmişe sahip olmayan Giampaolo, 1990 yılından 1997’ye kadar İtalya’nın çeşitli alt liglerinde top oynadı. Aktif futbolculuk kariyerini 1997 sonunda bitiren Giampaolo, 2000 yılında Pescara’da Scout olarak göreve başladı.