FENERBAHÇE’DEN ÜMİT ÖZAT'A SERT CEVAP!

FENERBAHÇE’DEN ÜMİT ÖZAT'A SERT CEVAP!
Fenerbahçe, geçtiğimiz günlerde bir youtube kanalında Emre Belözoğlu ile ilgili açıklamalarda bulunan Ümit Özat'a cevap verdi.Fenerbahçe'nin yaptığı resmi açıklama şöyle:“Fenerbahçemizin formasını giymiş ve hatta kaptanlık...

Fenerbahçe, geçtiğimiz günlerde bir youtube kanalında Emre Belözoğlu ile ilgili açıklamalarda bulunan Ümit Özat'a cevap verdi.
Fenerbahçe'nin yaptığı resmi açıklama şöyle:
“Fenerbahçemizin formasını giymiş ve hatta kaptanlık gibi çok önemli bir görevi üstlenmiş Ümit Özat’ın, geçtiğimiz gün bir Youtube kanalında yaptığı beyanlar üzerine bu açıklama tarafımızca kaçınılmaz hale gelmiştir.
Fenerbahçe formasını giymiş bir kişi olarak Ümit Özat’ın 2018 yılından itibaren Kulübümüze dair yaptığı tüm açıklamaların ne anlam taşıdığını çok iyi bilmekle beraber kendisinin yorumlarını bugüne dek ifade özgürlüğü kapsamına değerlendirdik.
Ancak söz konusu camiamız olduğunda çirkince iftira ve saldırıları yayın politikası haline getirmiş, kime ve kimlere hizmet ettiği herkes tarafından bilinen bir yayında verdiği son beyanatlarla Ümit Özat, bu kez sınırını ve haddini fazlasıyla aşmıştır.
Fenerbahçe takımının kaptanlık pazubandını taşımış bir insan kulübümüzün değerlerine nasıl sahip çıkılması gerektiğini de en iyi bilmesi gereken kişidir.
Yaptığı son açıklamalarla Fenerbahçe değerlerini içselleştiremediği çok belli olan Ümit Özat’ın, camiamıza düşmanlığı adeta bir misyon gibi üstlenen şahısların yayınında bu söylemleri ifade etmesi, içerisinde bulunduğu ruh halinin en net göstergesidir.”