Fenerbahçeli futbolculara saldıran maskeli taraftar, tribünde "kelebek" sallamış

Fenerbahçeli futbolculara saldıran maskeli taraftar, tribünde "kelebek" sallamış
Fenerbahçeli futbolculara saldırmak için sahaya inen ve Osayi Samuel tarafından engellenen maskeli saldırganın, tribün görüntüleri ortaya çıktı. Saldırgan taraftarın elinde kelebek diye tabir edilen bıçağı tuttuğu görüldü.Gazete...
Fenerbahçeli futbolculara saldırmak için sahaya inen ve Osayi Samuel tarafından engellenen maskeli saldırganın, tribün görüntüleri ortaya çıktı. Saldırgan taraftarın elinde kelebek diye tabir edilen bıçağı tuttuğu görüldü.

Gazete Pencere Haber Merkezi

Trendyol Süper Lig’in 30’uncu haftasında Trabzonspor ile Fenerbahçe karşı karşıya geldi. Akyazı’da oynanan mücadele gergin geçti. Trabzonspor taraftarı maç boyunca sahaya yabancı madde atarak oyunun durmasına sebep olurken, maç sonunda sahaya inerek Fenerbahçeli futbolculara saldırdı.

Maçın başladığı ilk andan itibaren gerilimin hakim olduğu maçta, Fenerbahçe'nin Fred ile bulduğu gollerle 2-0 öne geçmesinin ardından tribünlerdeki şiddetin dozajı da arttı.

Maçın son düdüğüne kadar gerginlik sürerken, maçın bitiminin ardından sahaya atlayarak futbolculara saldırma girişiminde bulunan maskeli bir taraftarın, Fenerbahçeli Osayi Samuel tarafından engellenmesinin ardından haf safhaya ulaştı ve diğer taraftarlar da sahaya atladı.

Fenerbahçeli oyunculara korner direği dahil, çeşitli yaralayıcı cisimlerle saldırı girişiminde bulunulurken, futbolcular sahadan zorlukla ayrılabildi.

Olayların fitilini ateşleyen ve Osayi Samuel tarafından engellenen maskeli saldırganın, tribünde çekilmiş bir videosu ortaya çıktı.

Maskeli saldırganın, görüntülerde kelebek diye tabir edilen bir bıçağı elinde tuttuğu görüldü.

O görüntülere sosyal medyadan tepki yağarken, yoğun güvenlik önlemleri ile arama noktasından geçen saldırganın,  bıçağı stadyuma nasıl soktuğu da sosyal medyada merak konusu oldu.