Fenerbahçeli Tyler Dorsey'den tepki çeken Ergin Ataman övgüsü

Fenerbahçeli Tyler Dorsey'den tepki çeken Ergin Ataman övgüsü
Fenerbahçe Beko'da forma giyen Tyler Dorsey, Ergin Ataman hakkında övgü dolu açıklamalar yaptı. Dorsey'in açıklamaları tepkiye neden oldu.Euroleague'de Panathinaikos, sahasında Fenerbahçe Beko'yu 74-63 mağlup etti. Karşılaşmanın...
Fenerbahçe Beko'da forma giyen Tyler Dorsey, Ergin Ataman hakkında övgü dolu açıklamalar yaptı. Dorsey'in açıklamaları tepkiye neden oldu.

Euroleague'de Panathinaikos, sahasında Fenerbahçe Beko'yu 74-63 mağlup etti. Karşılaşmanın ardından Fenerbahçe Beko'nun yıldız ismi Tyler Dorsey, Panathinaikos'un koçu Ergin Ataman hakkında Yunan basınına açıklamalarda bulundu. Dorsey, övgü dolu açıklama yaptı.

"Bu atmosferi görmek çok güzel"

 Yunan basınından SDNA’ye röportaj veren Tyler Dorsey, Panathinaikos hakkında şu sözleri kullandı: "Panathinaikos iyi bir şey inşa ediyor. Bunu herkes görebilir. Gerektiği yerde saygıyı da göstermeliyiz. Bu sene özellikle iç sahada çok iyiler. Bu atmosferi görmek çok güzel"

"Ona saygı göstermelisiniz"

Tyler Dorsey, Panathinaikos'un koçu Ergin Ataman hakkında ise şu sözleri ifade etti: "Ergin Ataman bir guard antrenörü. Oyun kurucularına serbestlik tanıyor. Çok iyi bir sistemi var bunu rakip olduğumuz için yıllardır fark ediyorum. Ona saygı göstermelisin. Şu ana kadar Panathinaikos’ta iyi iş çıkarıyor"