FENERBAHÇE'YE A SINIFI FORVET

FENERBAHÇE'YE A SINIFI FORVET
Sarı-lacivertlilerde en önemli bölge forvet olarak görülüyor. Golcü transferinde önemli adaylar var.Fenerbahçe'nin 1 numaralı hedefi Luis Suarez ancak transfer bir hayli zor görünüyor. İspanya ve İngiltere'nin yanı sıra ABD...

Sarı-lacivertlilerde en önemli bölge forvet olarak görülüyor. Golcü transferinde önemli adaylar var.

Fenerbahçe'nin 1 numaralı hedefi Luis Suarez ancak transfer bir hayli zor görünüyor. İspanya ve İngiltere'nin yanı sıra ABD ekibi Inter Miami de peşinde.

Real Madrid ile 1 yıl sözleşmesi kalan ve takımda pek şans bulamayan Mariano Diaz için görüşmeler sürüyor. Düşük bir bonservisle takıma katılması planlanıyor. Karar oyuncuda…

Fenerbahçe'nin teknik direktörlük koltuğuna getirmeyi düşündüğü Jorge Jesus, eski öğrencisi Haris Seferovic’i istiyor. 30 yaşındaki oyuncu bu sezon sakatlık nedeniyle uzun bir süre sahalardan uzak kaldı. 2024'e kadar sözleşmesi bulunan golcü için Benfica'nın 6-7 milyon euro bonservis bedeli talep ettiği konuşuluyor.

Beşiktaş'ın da istediği Sörloth için Fenerbahçe bir adım önde. Trabzonspor'da çok başarılı bir performans çizen oyuncunun yüksek maliyeti ise düşündürüyor.

Zenit'in 33 yaşındaki golcüsü Artem Dzyuba da listede. Rus basını Sırbistan'dan Kızılyıldız ile Fenerbahçe'nin oyuncunun peşinde olduğunu aktardı. Dzyuba'nın yine de takımında kalmaya sıcak baktığı belirtiliyor.