Fener’de golcüler sınıfta kaldı

Fener’de golcüler sınıfta kaldı
Sezon başından bu yana gol yollarında problem yaşayan Fenerbahçe'de forvetler sınıfta kaldı. Sarı-lacivertlilerin 4 hücum oyuncusu Serdar Dursun (9), Valencia (4), Berisha (3) ve Rossi (2) ligde toplam 18 golde kaldı. Kanarya'da 'istenmeyen...

Sezon başından bu yana gol yollarında problem yaşayan Fenerbahçe'de forvetler sınıfta kaldı. Sarı-lacivertlilerin 4 hücum oyuncusu Serdar Dursun (9), Valencia (4), Berisha (3) ve Rossi (2) ligde toplam 18 golde kaldı. Kanarya'da 'istenmeyen adam' olan, sezon başında Antwerp'e giden Michael Frey ise Belçika liginde tek başına 20 golle fırtına gibi esiyor.

Sezon başında 2 milyon euro karşılığında Belçika ligi ekiplerinden Antwerp'in yolunu tutan Frey adeta yeniden doğdu. 27 yaşındaki forvet, 28 lig maçında 20 gol atarken 3 de asist yaptı. Takımı 3. sırada bulunan Frey, şampiyonluğa koşan Saint Gilloise'nın Türk asıllı golcüsü Deniz Undav ile gol krallığında zirvede yer alıyor.

Fenerbahçe'de ise 3'ü yeni transfer olan 4 golcü beklentilerin uzağında kaldı. En iyi performansı Serdar Dursun gösterdi. Ligde bir maçta 3, bir maçta 2 gol atan Serdar, toplamda 9 gole ulaştı.

Sezona müthiş bir başlangıç yapan Enner Valencia ise sakatlıkların da etkisiyle ligde sadece 4 gol atabildi. Ağustos ayında 2 gol atan Ekvadorlu, 11 maçı suskun geçtikten sonra ilk golünü ocak ayında ağlara yolladı