Fernando Muslera'nın alacağı yıllık ücret belli oldu

Fernando Muslera'nın alacağı yıllık ücret belli oldu
Galatasaray'ın 1+1 yıllık yeni sözleşme yapacağı Fernando Muslera'nın, yıllık alacağı ücret de belli oldu.Galatasaray sezon sonunda sözleşmesi sona erecek olan tecrübeli kalecisi Fernando Muslera ile yeni kontrat yapmaya hazırlanıyor....
Galatasaray'ın 1+1 yıllık yeni sözleşme yapacağı Fernando Muslera'nın, yıllık alacağı ücret de belli oldu.

Galatasaray sezon sonunda sözleşmesi sona erecek olan tecrübeli kalecisi Fernando Muslera ile yeni kontrat yapmaya hazırlanıyor. Sarı-Kırmızılıların 1+1 yıllık sözleşme yapacağı Muslera'ya vereceği ücret de belli oldu.

Yaklaşık 13 yıldır Galatasaray forması giyen Fernando Muslera'nın sözleşmesi sezon sonunda bitiyor. Tecrübeli eldiven ile bir süredir görüşmeler yapan Galatasaray yönetimi işi resmiyete dökmek üzere.

37 yaşındaki eldiven ile 1+1 yıllık sözleşme yapılacağı vurgulandı.

Fernando Muslera'yla anlaşma sağlanmasının ardından tecrübeli kaleciye verilecek maaş da merak konusu oldu.

Yıllık 2,5 milyon euro

Muslera ile son olarak 2021 yılında yeni sözleşme imzalayan Galatasaray, o dönem KAP'a yaptığı açıklamada Uruguaylı kaleciye yıllık net 2.5 milyon euro verileceğini bildirmişti.

Sabah'ın haberine göre Muslera'nın yeni sözleşmesinde de yıllık ücreti 2.5 milyon euro olacak.

Galatasaray formasıyla toplam 499 maça çıkan Fernando Muslera kalesinde 533 gol gördü. Uruguaylı file bekçisi 178 maçta ise kalesini gole kapadı.

37 yaşındaki tecrübeli kaleci, Galatasaray ile 15 kupa kazandı. Muslera, sarı-kırmızılı takım ile 6 Süper Lig, 5 Türkiye Süper Kupası ve 4 Türkiye Kupa şampiyonluğu sevinci yaşadı.