Fikirtepe'de devam eden inşaatlara Murat Kurum'un pankartı asıldı

Fikirtepe'de devam eden inşaatlara Murat Kurum'un pankartı asıldı
İstanbul'un kentsel dönüşüm projelerinden biri olan Fikirtepe'de, hâlâ tamamlanamayan inşaatlara, AKP'nin İstanbul Büyükşehir Belediye Başkan adayı Murat Kurum'un seçim pankartı asıldı.Yaklaşık 10 yıldır devam eden ve birçok...
İstanbul'un kentsel dönüşüm projelerinden biri olan Fikirtepe'de, hâlâ tamamlanamayan inşaatlara, AKP'nin İstanbul Büyükşehir Belediye Başkan adayı Murat Kurum'un seçim pankartı asıldı.

Yaklaşık 10 yıldır devam eden ve birçok mağduriyete yol açan süreçte, henüz bitirilemeyen inşaatlar, yıllardır ev sahibi olmayı bekleyen insanlar hala bir ev sahibi değil.

Geçmiş dönemde Çevre ve Şehircilik Bakanlığı görevini yürüten şimdi ki AKP İBB Adayı Murat Kurum'un "Başardık" dediği bu projede hâlâ bitirilemeyen inşaatlar, mağduriyetin devam ettiğini gözler önüne seriyor.

Fikirtepe'deki evlerini alamayan ve uzun yıllardır mağduriyetlerini dile getiren vatandaşlar, geçtiğimiz günlerde AKP'nin Fikirtepe'deki koordinasyon merkezi önünde bir araya gelerek Murat Kurum'a yönelik tepkilerini dile getirmişlerdi. Ancak, bu duruma rağmen Murat Kurum'un seçim pankartının hâlâ inşaatlara asılması, bölgedeki mağduriyeti ve beklentileri yeniden gündeme getirdi.

Fikirtepe'de yaşayan vatandaşlar, hâlâ evlerine kavuşamamanın ve uzun yıllardır devam eden belirsizliklerin sorumlusu olarak gördükleri Murat Kurum'a karşı tepkilerini sürdürmeye devam ediyor.