Fındıkta hüsran: Mani ile 54 lira açıkladı

Fındıkta hüsran: Mani ile 54 lira açıkladı
Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan, Ordu Altınordu Cumhuriyet Meydanı’nda gerçekleştirilen program kapsamında yaptığı konuşmada yaklaşan hasat öncesi fındık taban fiyatını açıkladı.Üreticilerin artan maliyete karşı...

Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan, Ordu Altınordu Cumhuriyet Meydanı’nda gerçekleştirilen program kapsamında yaptığı konuşmada yaklaşan hasat öncesi fındık taban fiyatını açıkladı.
Üreticilerin artan maliyete karşı yeni sezon için en az 85 TL fiyat çağrısında bulunduğu fındık taban fiyatını ‘müjde’ ifadeleri ile 54 TL olarak açıklayan Erdoğan, “Biz iktidara geldiğimizde fındığın alım fiyatı 1 doların altındaydı. Şimdi biz rakamı 3 doların üzerine çıkardık.

MANİ OKUDU
Bu yıl da ülkemizin yaşadığı sıkıntılara rağmen fındık üreticilerimize emeklerinin karşılığını vermek için tüm şartları zorladık.’’ dedi Erdoğan şöyle konuştu: Karşımda bir pankart var. “Fındık dalda tekleme, Altılı masa Ordu’dan oy bekleme.” Benim Ordu’m böyle işte. Haddini bildirir.

BAY KEMAL’İ KENDİSİ DE KABUL ETTİ:
Bunlar elif görse mertek sanacak. Bir zamanlar bu Bay Kemal SSK’nın başında değil miydi? SSK’yı batırmadı mı? Ne hale getirdi oraları. Şimdi hastanelerimizin her biri birbirinden güzel. Şimdi bir şehir hastanesi Ordu’ya yapıyoruz. Bu zata zaman zaman ‘Bay Kemal’ diyerek takılıyorum. En sonunda bunu kendisi de kabul etti. Ama seçimden sonra buna ‘Emekli CHP Genel Müdürü’nü de eklemesi gerekiyor. Yıllardır kendisine, ‘yalan siyasetini bırak’ dedik ama dinletemedik.”