FIRTINA’DA SESSİZLİK VAR

FIRTINA’DA SESSİZLİK VAR
Aytemiz Alanyaspor’un ardından 29’uncu hafta mücadelesinde de MKE Ankaragücü ile berabere kalarak şampiyonluk yolunda 4 önemli puan kaybeden ve zirveyi Medipol Başakşehir’e kaptıran Trabzonspor’da tüm takım ve şehir sessizliğe...

Aytemiz Alanyaspor’un ardından 29’uncu hafta mücadelesinde de MKE Ankaragücü ile berabere kalarak şampiyonluk yolunda 4 önemli puan kaybeden ve zirveyi Medipol Başakşehir’e kaptıran Trabzonspor’da tüm takım ve şehir sessizliğe büründü. Yerel medya ise Ankaragücü beraberliği sonrası ‘Şampiyonluk kaçıyor’ yorumlarını yaptı.
Süper Lig’de son iki haftada 2’şer puan kaybederek zirve koltuğundaki yerini kaptıran Trabzonspor, kalan 5 hafta öncesi şampiyonluk yolunda önemli yara aldı. Aytemiz Alanyaspor’un ardından 29’uncu hafta mücadelesinde sahasında MKE Ankaragücü ile berabere kalarak iki haftada 4 puanı rakiplerine kaptıran bordo-mavililerde sessizlik hakim. Trabzon’da yerel medya ise MKE Ankaragücü mağlubiyetinin ardından hakem hatalarına dikkat çekerken, şampiyonlukla ilgili olarak, ‘Şampiyonluk kaçıyor’ yorumlarını yaptı.