Fiyat artışları, zamlar, hayat pahalılığı hepsi geçici

Fiyat artışları, zamlar, hayat pahalılığı hepsi geçici
Ekonomik göstergeleri partisinin grup toplantısında değerlendiren MHP Genel Başkanı Devlet Bahçeli, “Müslümana karamsarlık haramdır” diyerek hayat pahalılığının ‘geçici’ olduğunu söyledi.Bahçeli’nin açıklamalarından...

Ekonomik göstergeleri partisinin grup toplantısında değerlendiren MHP Genel Başkanı Devlet Bahçeli, “Müslümana karamsarlık haramdır” diyerek hayat pahalılığının ‘geçici’ olduğunu söyledi.

Bahçeli’nin açıklamalarından öne çıkanlar şöyle oldu:

CAHİLLERE ÖZGÜR BİR TUTUM
Kılıçdaroğlu’nun, geçtiğimiz günlerde CHP Parti Okulu’nda Atatürk’ü anlamak konulu ders verdiği medyaya yansımıştı. CHP’nin neresi Atatürk’ün CHP’sine benzemektedir? Atatürk tam bağımsızlıktır, Kılıçdaroğlu ve zillet ittifakı tam bağımlılıktır.

MÜSLÜMANA KARAMSARLIK HARAMDIR
Fiyat artışları, zamlar, hayat pahalılığı, hepsi gelip geçicidir. Dün böyleydi, bugün böyledir, yarın da akıbet aynı olacaktır. Müslümana karamsarlık haramdır. Türkiye’nin zora girmesini siyasal rant olarak görenler, bu suretle bir iktidar devşireceklerini zannedeler tek kelimeyle kifayetsiz muhterislerdir. Bunlar Türk milletinin ekmeğine, erdemine, enerjisine, emeğine ve emanetlerine hasım olmuş meymenetsizlerdir. Biz, bir tas hoşaf, kuru bir ekmek yiyerek Çanakkale’de direnmiş bir milletiz. Dangul dungul konuşan Kılıçdaroğlu ve zillet ittifakı neyden bahsediyor? Türkiye’yi hangi hakla kötü gösteriyor?