Flört uygulamasıyla kadınları kandırıp cinsel saldırıda bulundu: Hakim karşısına çıktı

Flört uygulamasıyla kadınları kandırıp cinsel saldırıda bulundu: Hakim karşısına çıktı
Popüler flört uygulamasında 2015 ve 2016 yıllarında tanıştığı kadınları fotoğraf çekimlerine modellik yapmaya davet eden Salim Berrada, çekimler esnasında kadınların tamamına cinsel saldırıda bulundu.Kadınların çoğunluğu...
Popüler flört uygulamasında 2015 ve 2016 yıllarında tanıştığı kadınları fotoğraf çekimlerine modellik yapmaya davet eden Salim Berrada, çekimler esnasında kadınların tamamına cinsel saldırıda bulundu.

Kadınların çoğunluğu duruşmaya katılmazken, avukatlarından biri müvekkilinin "mahkemeye gelebilecek psikolojik güce sahip olmadığını" söyledi.

Mahkemede sunulan deliller, modellik seansına geldiklerinde kadınlara teklif edilen içkinin, anormal ve hızlı bir sarhoşluğa neden olarak ani bir halsizlik hissettirdiği ve bulguların içeceklerin kimyasal ilaçlarla karıştırıldığını işaret ettiği belirtildi.

Kadınlar ifadesinde, Berrada'nın tutumunda ani bir değişiklik olduğunu ve itirazlarına rağmen baskı yaptığını söyledi.

Berrada ilk olarak 2016 yılında tutuklandı ve iki buçuk yıl hapis yatarak yargılanmayı bekledi, ardından adli kontrolle serbest bırakıldı ve fotoğrafçı olarak çalışması yasaklandı.

Temmuz ayında yeni bir hukuki şikayet dalgasının ardından tekrar hapse atıldı ve bir kez daha tecavüz ve cinsel saldırıyla suçlandı.