Foto muhabiri Bülent Kılıç tazminatsız işten çıkarıldı

Foto muhabiri Bülent Kılıç tazminatsız işten çıkarıldı
AFP’de 22 yıl foto muhabiri olarak çalışan Bülent Kılıç soysal medya hesabından tazminatsız işten çıkarıldığını duyurdu.Agence France-Press (AFP), 22 yıllık foto muhabiri Bülent Kılıç’ı tazminatsız işten çıkarıldığını...
AFP’de 22 yıl foto muhabiri olarak çalışan Bülent Kılıç soysal medya hesabından tazminatsız işten çıkarıldığını duyurdu.

Agence France-Press (AFP), 22 yıllık foto muhabiri Bülent Kılıç’ı tazminatsız işten çıkarıldığını açıkladı. Haberi Twitter‘dan duyuran Kılıç, şahit olarak gösterilen muhasebecinin bile durumdan haberinin olmadığını söyledi.

Kılıç, sosyal medya hesabından şu satırları paylaştı:

Bu sabah uyandım, önce güneşe dua etmek için balkona çıktım, vahşi hayvanların başlarına gelecekleri önceden sezdiği gibi bu sabahın her zamankinden daha sıradan olduğunu düşündüm. Kendimi görev süresi dolmuş bir asker gibi biraz daha motive etmek istedim nafile.

Mükemmelliğine inandığım kainat çok sıradandı, kendimi adeta bir film izler gibi izledim bu sabah. Ve tahmin ettiğim oldu tazminatsız işten kovuldum. Tam da her şey çok sıradan derken. Vahşi hayvanların içine doğduğu gibi doğdu içime. Bugün 26 Mart 2024, boğazı geçiyorum.”