Fransa'dan oruç tutan futbolculara izin çıkmadı!

Fransa'dan oruç tutan futbolculara izin çıkmadı!
Ramazan ayının gelmesi ile birlikte oruç tutan sporcularla ilgili tartışmalar da gündeme oturdu. Türkiye Futbol Federasyonu, ramazan ayı nedeniyle akşam oynanan maçları 19.00'dan 20.30'a kaydırdı. TFF bu kararıyla oruç tutan futbolcuları...
Ramazan ayının gelmesi ile birlikte oruç tutan sporcularla ilgili tartışmalar da gündeme oturdu. Türkiye Futbol Federasyonu, ramazan ayı nedeniyle akşam oynanan maçları 19.00'dan 20.30'a kaydırdı. TFF bu kararıyla oruç tutan futbolcuları ve maça gelecek taraftarı rahatlatmayı hedefledi.

Avrupa'da da iftar saatiyle çakışan maçlarda ne yapılacağına karar verilemedi. Geçmiş yıllarda olduğu gibi birçok ülkenin oruç tutan futbolcular için izin vermesi beklenmiyor. RMC Sports bu kararla ilgili ilk haberi yaptı. RMC Sports'a göre Fransa Futbol Federasyonu, Ramazan ayı boyunca maç sırasında oruç açmak için ekstra mola verilmesine izin vermeyecek.  Başta Fransa olmak üzere Avrupa liglerinde çok sayıda müslüman futbolcu top oynuyor ve bu futbolcuların çoğu oruç tutuyor.