GAKATASARAY'DA RASHİCA HAZIR

GAKATASARAY'DA RASHİCA HAZIR
Galatasaray'ın Kosovalı futbolcusu Milot Rashica, sakatlığının geçtiğini ve Spor Toto Süper Lig'de ikinci bölüme hazır halde gireceğini söyledi.GSTV ve Galatasaray dergisine konuşan Kosovalı futbolcu, sarı-kırmızılı takıma...

Galatasaray'ın Kosovalı futbolcusu Milot Rashica, sakatlığının geçtiğini ve Spor Toto Süper Lig'de ikinci bölüme hazır halde gireceğini söyledi.

GSTV ve Galatasaray dergisine konuşan Kosovalı futbolcu, sarı-kırmızılı takıma transferi, performansı ve sakatlığı, Türk futbolu gibi birçok konuda açıklama yaptı.

Transfer döneminin son gününde kiralık geldiği Galatasaray'a transferini anlatan Rashica, "Galatasaray'ın transfer sürecinin başladığı günden itibaren benimle ilgilendiğini biliyordum ancak o süreçte bonservisimin bulunduğu Norwich City ile bir anlaşma sağlanamamıştı. Daha sonra transfer döneminin bitimine iki gün kala anlaşma sağlandı. Ben zaten Galatasaray'ın benimle ilgilenmesinden dolayı çok memnundum. İlk duyduğumda çok heyecanlanmıştım. Menajerimle de devamlı konuşuyordum. Galatasaray'a gelmeyi çok istiyordum. Sonunda da transferim tamamlandı ve buradayım." ifadelerini kullandı.