Galatasaray Belhanda’yı “ilişki çekilmez hale geldi” diyerek gönderdi

Galatasaray Belhanda’yı “ilişki çekilmez hale geldi” diyerek gönderdi
Galatasaray’da Younes Belhanda’nın sözleşmesi feshedildi! Sarı-kırmızılı kulüp, Faslı futbolcunun Sivasspor maçı sonrasında yaptığı açıklamalar nedeniyle sözleşmesinin tek taraflı olarak feshedildiğini duyurdu.2-2 sonuçlanan...

Galatasaray’da Younes Belhanda’nın sözleşmesi feshedildi! Sarı-kırmızılı kulüp, Faslı futbolcunun Sivasspor maçı sonrasında yaptığı açıklamalar nedeniyle sözleşmesinin tek taraflı olarak feshedildiğini duyurdu.
2-2 sonuçlanan Sivasspor maçının ardından konuşan Belhanda “Yöneticilerimiz sosyal medyada gezmek yerine sahanın zeminiyle ilgilenmeliler. Florya’da antrenman yaptığımız zemin bile bundan daha güzel. Biz pas oyunu oynuyoruz ve bu zeminde bunu gerçekleştirmek çok zor” ifadelerini kullanmıştı. Kulüp tercümanının bu ifadelerin bir kısmını çevirmediği ortaya çıkarken Faslı futbolcu daha sonra yaptığı sosyal medya paylaşımında “Dünkü röportajım sırasında başkan, başkan yardımcısı veya yönetim kurulu hakkımda konuşmadığımı açıkça belirtmek isterim. Sahaya daha çok bakım yapılması gerekliliğiyle ilgili stadyumdan sorumlu insanlara yönelik konuştum” ifadelerini kullanmıştı.
Galatasaray Başkanı Mustafa Cengiz konuya dair bir açıklama yapmış ve “Bozuk zeminde çamur gibi sahada rakibi yendik. Güzel zeminde Ankara’da yenildik. Demek ki tek faktör zemin değildi” ifadeleriyle yanıt vermişti.