Galatasaray, Mourinho'nun kararını bekliyor

Galatasaray, Mourinho'nun kararını bekliyor
Sol bek arayışlarını sürdüren Galatasaray, Roma'nın tecrübeli oyuncusu Leonardo Spinazzola'yı radarına aldı. Sarı kırmızılı ekibin bu transfer için Roma Teknik Direktörü Jose Mourinho'nun vereceği kararı beklediği iddia...

Sol bek arayışlarını sürdüren Galatasaray, Roma'nın tecrübeli oyuncusu Leonardo Spinazzola'yı radarına aldı. Sarı kırmızılı ekibin bu transfer için Roma Teknik Direktörü Jose Mourinho'nun vereceği kararı beklediği iddia edildi.

Ara transfer döneminde sol bek takviyesi yapmak isteyen Galatasaray’da öne çıkan ismin Leonardo Spinazzola olduğu öne sürüldü.

Sözcü Gazetesi'nin haberine göre; Roma’da forma giyen 30 yaşındaki futbolcunun kontratının sezon sonunda bitecek olması, sarı kırmızılıların elini güçlendiriyor. 

İtalyan medyası da iddiayı duyururken, Teknik Direktör Jose Mourinho’nun bu transfere, bir sol bek takviyesi yapılırsa onay verebileceğini ifade etti.

Galatasaray yönetimi, Spinazzola transferini bonservis bedeli ödemeden, yarım sezonluk kiralama bedeliyle bitirmeye çalışacak.