Galatasaray taraftarından Kopenhag'ta gövde gösterisi: Tüm şehri aydınlattılar

Galatasaray taraftarından Kopenhag'ta gövde gösterisi: Tüm şehri aydınlattılar
Galatasaray, UEFA Şampiyonlar Ligi A Grubu 6. ve son maçında deplasmanda Danimarka ekibi Kopenhag ile karşılaşacak. Sarı kırmızılı taraftarlar takımlarını desteklemek için Kopenhag'ta bir araya geldi. Karşılaşmanın oynanacağı...

Galatasaray, UEFA Şampiyonlar Ligi A Grubu 6. ve son maçında deplasmanda Danimarka ekibi Kopenhag ile karşılaşacak. Sarı kırmızılı taraftarlar takımlarını desteklemek için Kopenhag'ta bir araya geldi. Karşılaşmanın oynanacağı stada doğru yürüyüşe başlayan taraftarlar, meşale ve havai fişekler tüm şehri aydınlattı.

Ülkemizi UEFA Şampiyonlar Ligi'nde temsil eden Aslanlar, Süper Lig ve Avrupa sahasında iddiasını sürdürüyor. Galatasaray, UEFA Şampiyonlar Ligi A Grubu 6. Haftada Kopenhag deplasmanına çıkıyor. İlk maçta 2-2 berabere kalan sarı kırmızılılar galibiyet alması halinde tur atlamanın kapılarını açacak.

Karşılaşmaya saatler kala Sarı-kırmızılı taraftarlar ise her zaman buz gibi olan Kopenhag'ın havasını ısıtmaya başladı. Taraftarlar Belediye Binası Meydanı'nda bir araya gelmeye başladılar. Yine yerel saatle 18.00'e kadar burada duracaklar. Daha sonra Svanemøllen İstasyonu'na özel bir tren bekliyor olacak. Oradan da Parken stadına yürüyerek gidecekler.