Galatasaray üst üste 10. galibiyet için sahada! Galatasaray Çaykur Rizespor maçı saat kaçta, hangi kanalda?

Galatasaray üst üste 10. galibiyet için sahada! Galatasaray Çaykur Rizespor maçı saat kaçta, hangi kanalda?
Süper Lig tarihinde ilk 28 haftada 75 puan toplayan ilk takım olan Galatasaray bu akşam 29. Hafta açılış maçında Çaykur Rizespor’u ağırlıyor. Galatasaray, Trendyol Süper Lig’in 29. haftasında Çaykur Rizespor’u konuk ediyor....
Süper Lig tarihinde ilk 28 haftada 75 puan toplayan ilk takım olan Galatasaray bu akşam 29. Hafta açılış maçında Çaykur Rizespor’u ağırlıyor. Galatasaray, Trendyol Süper Lig’in 29. haftasında Çaykur Rizespor’u konuk ediyor. Galatasaray Çaykur Rizespor mücadelesi 8 Mart Cuma günü saat 20.00’de başlayacak. Mücadele beIN Sports 1 ekranlarından canlı olarak yayınlanacak. Karşılaşmayı Bahattin Şimşek yönetecek.

Galatasaray, ligin geride kalan 28 maçlık bölümünde 24 galibiyet, 3 beraberlik ve 1 mağlubiyet yaşayarak 75 puan topladı. Sarı-kırmızılılar, haftaya en yakın takipçisi Fenerbahçe'nin 2 puan önünde lider girdi.

Çaykur Rizespor ise 11'er galibiyet ile mağlubiyet ve 6 beraberlikle 39 puan elde etti. Karadeniz ekibi, 29. Hafta öncesinde averajla RAMS Başakşehir'in ardında 7. sırada yer aldı.

Galatasaray, iki takım arasında ligin ilk yarısında Çaykur Didi Stadı'nda yapılan maçtan 1-0 galip ayrılmıştı.

3 futbolcu yok, 3 isim belirsiz

Sergio Oliveira'nın yanı sıra sakatlıkları bulunan Abdülkerim Bardakçı ve Serge Aurier, Çaykur Rizespor'a karşı mücadele edemeyecek. Wilfried Zaha, Hakim Ziyech ve Davinson Sanchez'in durumları ise bugün yapılacak antrenmandan sonra belli olacak.

Galatasaray 9 maçtır kazanıyor

Galatasaray, Trendyol Süper Lig'de yaptığı son 9 maçtan galip ayrıldı. Son olarak Süper Lig'in 16. haftasında deplasmanda EMS Yapı Sivasspor ile 1-1 berabere kalan sarı-kırmızılı takım, sonrasındaki 9 resmi maçı da kazandı. Sarı-kırmızılı takım, Süper Lig'de son 16 müsabakada mağlup olmadı. Okan Buruk yönetimindeki "Cimbom" ligin 12. haftasında Atakaş Hatayspor'a mağlup olduktan sonra çıktığı müsabakalarda 14 galibiyet ve 2 beraberlik elde etti.

Galatasaray’ın muhtemel 11’i

Galatasaray'ın sahaya Muslera, Kaan, Nelsson, Berkan (Sanchez), Köhn, Torreira, Kerem Demirbay, Barış, Mertens, Kerem Aktürkoğlu ve Icardi on biriyle çıkması bekleniyor.