GALATASARAY’DA YILIN SPORCUSU KEREM AKTÜRKOĞLU

GALATASARAY’DA YILIN SPORCUSU KEREM AKTÜRKOĞLU
1905 Galatasaraylı Yönetici ve İş İnsanları Derneğinin (GSYİAD) gelenekselleşen "Galatasaray'da Yılın Sporcusu" ödülü, Kerem Aktürkoğlu'na verildi.Ali Sami Yen Spor Kompleksi Nef Stadyumu'ndaki Özhan Canaydın Konferans Salonu'nda...

1905 Galatasaraylı Yönetici ve İş İnsanları Derneğinin (GSYİAD) gelenekselleşen "Galatasaray'da Yılın Sporcusu" ödülü, Kerem Aktürkoğlu'na verildi.

Ali Sami Yen Spor Kompleksi Nef Stadyumu'ndaki Özhan Canaydın Konferans Salonu'nda gerçekleştirilen törene, kulüp başkanı Dursun Özbek ve 1905 GSYİAD Başkanı İbrahim Hatipoğlu ile kulüp yöneticileri katıldı.

Törende, yılın sporcusu ödülünün Kerem Aktürkoğlu'na verildiği belirtildi. Aktrkoğlu, ödülünü kulüp başkanı Dursun Özbek'in elinden aldı.

Duygularını aktaran Kerem Aktürkoğlu, dernek üyelerine teşekkür etti.

Başkan Özbek'e yeni dönemi için hayırlı olsun temennisinde bulunan Aktürkoğlu, "Bundan sonra inşallah Galatasaray'ın hak ettiği yerlere gelmesi için elimizden geleni yapacağız. Aslında heyecanlıyım. Biz futbolcular binlerce kişinin önünde oynadığımızı zaman çok heyecanlanmıyoruz ama böyle ödüller aldığımız zaman heyecanlanıyoruz. Galatasaray'a geldiğim zaman hayallerim vardı. Kendime şartlar koşmuştum. Adım adım gerçekleştiriyorum. Gene hayallerim var ve geri durmayacağım. Öncelikle Galatasaray'ın başarısı için… Sonraki süreçte futbol bize neler getirir bilmiyorum. Futbolum için her şeyi yapacağım" ifadelerini kullandı.