Galatasaray'ın bir genç yıldızına daha talip çıktı

Galatasaray'ın bir genç yıldızına daha talip çıktı
Sacha Boey’i rekor bir rakama Bayern Münih’e veren Galatasaray’da bir genç yeteneğe daha talip çıktı. Golvarmı'nın haberine göre; Lazio, Barış Alper Yılmaz için Galatasaray'a 8 milyon Euro bonservis (+4 milyon Euro bonus)...
Sacha Boey’i rekor bir rakama Bayern Münih’e veren Galatasaray’da bir genç yeteneğe daha talip çıktı. Golvarmı'nın haberine göre; Lazio, Barış Alper Yılmaz için Galatasaray'a 8 milyon Euro bonservis (+4 milyon Euro bonus) teklif etti.

Haberin detaylarında yer alan bilgilere göre; Galatasaray, 20 milyon Euro isteyerek futbolcuyu bırakma niyeti olmadığını gösterdi.

Bu sezon Galatasaray'da sol bek, sağ bek, forvet ve sağ kanat olarak oynayan Barış Alper Yılmaz (23), gösterdiği performansla dikkatleri üstüne çekmeyi başlarmıştı.

 

Barış Alper Yılmaz kalmak istiyor

Galatasaray’ın yüksek bir bedel istediği Barış Alper Yılmaz’ın da transfere sıcak bakmadığı belirtiliyor. Barış Alper’in, sezon sonuna kadar Galatasaray'da kalarak şampiyonluk kazanmak istediği, yönetime sene sonunda takımda kalmak istediğini ilettiği iddia ediliyor.

Genç oyuncu bu sezon 5 farklı mevkide forma giyerek sıra dışı bir profil sergiledi. Barış şans bulduğu maçlarda 16 kez sağ kanatta görev yaptı.

Okan Buruk'un 7 kez sol kanatta şans verdiği başarılı futbolcu, 7 defa da sol bekte mücadele etti. Okan Buruk milli oyuncuyu Avrupa'da 2-2 biten Kopenhag ve Zalgiris maçlarında da santrfor pozisyonunda sahaya sürdü.