"Galatasaray’la Beşiktaş orta sahaları arasında 3 sınıf filan fark vardı"

"Galatasaray’la Beşiktaş orta sahaları arasında 3 sınıf filan fark vardı"
Spor yazarları dün akşam oynanan Beşiktaş- Galatasaray derbisini yorumladı:Osman Şenher: "Okan Buruk 13 futbolcuyla sezon başından beri 44 maç oynadı. Kulübede de alternatif oyuncu yok, ne yapsın? Şapkadan tavşan çıkarmaya çalışıyor."Levent...
Spor yazarları dün akşam oynanan Beşiktaş- Galatasaray derbisini yorumladı:

Osman Şenher: "Okan Buruk 13 futbolcuyla sezon başından beri 44 maç oynadı. Kulübede de alternatif oyuncu yok, ne yapsın? Şapkadan tavşan çıkarmaya çalışıyor."

Levent Tüzemen: "Halil Umut Meler, eyyam yapmadan mükemmel maç yönetti. Özellikle Cenk Tosun'un saha içerisindeki aldatmalarına prim tanımadı. Daha çok çalışması gerekir!"

Halil Özer: "Golün erken olması nedeniyle Galatasaray oyunun hiçbir anında telaş yapmadı. Çok yüksek pas yüzdesi ile oynadılar. İlk yarı neredeyse hiç pas hatası yapmadılar.Sonuç olarak maç Galatasaray’ın hakkıydı. 15-20 dakikalık bir bölüm hariç oyunun hakimiydi. Icardisiz kaç maçtır 10 kişi oynuyorlar. Buna rağmen üç puanı cebe koydular."

Uğur Meleke: "Galatasaray, adeta vitesi dörde alma ihtiyacı olmadan kazandı maçı. Bence en büyük farkı da orta sahada yarattılar. Torreira, zaten Amartey’nin en iyi gününde bile ön libero olarak ulaşamayacağı bir ligde. Al Musrati de Kerem Demirbay’a bakıp, iç geçirerek 'Ben de bir zamanlar bu seviyedeydim' diyordur herhalde. Kerem Demirbay, Galatasaray oyununun gizli kahramanı. Dünkü Galatasaray’la Beşiktaş orta sahaları arasında 3 sınıf filan fark vardı bence."

Ahmet Çakar: "İki kritik pozisyon var. İlki kırmızı kart. Her ne kadar ayağı sıyırıyorsa da niyet, Barış'ın diz kapağına basmak. Kırmızı kart doğru ama ikinci yarıda Cenk'e yapılan mutlak bir penaltı var. Köhn, ceza alanı içinde Cenk'in beline sarılıyor, formasından çekiyor ve topaç gibi çeviriveriyor, Meler atladı, VAR yardımcı olmadı ve Beşiktaş'ın penaltısı güme gitti."

Erman Toroğlu: "Fernando Santos'un Türkiye'de olduğunu anlaması, taraftarı gördükten sonra nasıl futbol oynatacağına karar vermesi gerek. Artık süre azaldı. Beşiktaş'ın böyle oynamaması gerekir."

Turgay Demir: "Beşiktaş asla yeni sezonda Portekizli ile devam etmemeli."

Bülent Tuncay: "Beşiktaş’ta Muçi, yorulup çıkana kadar Rashica en etkili isimlerdi. Beşiktaş savunması kendi kalesine attığı gol dışında yine kalesini gole kapatarak başarılı bir sınav verdi. Cenk artık büyük maçları çevirecek güçte olmadığını gösterdi. Semih ilk derbisinde etkisizdi, Davinson- Nelsson ikilisi arasında eridi. Aboubakar- Muleka değişikliği çok geçti, oyuncular oyuna ısınana kadar maç bitti."