Galler Prensesi Kate Middleton'ın sağlık durumu hakkında açıklama geldi

Galler Prensesi Kate Middleton'ın sağlık durumu hakkında açıklama geldi
Galler Prensesi, Londra Kliniğinde başarılı bir karın ameliyatının ardından iyileşirken Salı gününden bu yana hastanede bulunuyor. Durumunun iyi olduğu söylenen Prenses, birkaç gün daha hastanede kalacağı ve Paskalya sonrasına...
Galler Prensesi, Londra Kliniğinde başarılı bir karın ameliyatının ardından iyileşirken Salı gününden bu yana hastanede bulunuyor. Durumunun iyi olduğu söylenen Prenses, birkaç gün daha hastanede kalacağı ve Paskalya sonrasına kadar resmi görevlere dönmesi beklenmiyor.

Middleton'ın sağlık durumu hakkında açıklamada bulunan Kensington Sarayı, Middleton'ın hastaneden çıkınca hemen kraliyet görevlerine geri dönmeyeceğini "Galler Prensesi mümkün olan en kısa sürede görevlerine geri dönebilmeyi dört gözle bekliyor" sözleriyle ifade etti.

Oldukça sağlıklı görünen, daha önceden herhangi bir sağlık problemi olduğu bilinmeyen prensesin bu ani ameliyatı halkı endişelendirirken beklenmedik bir "geçmiş olsun" mesajı dikkat çekti. Kraliyet görevlerini bırakan ve yaptıkları skandal açıklamalarla gündemden bir an olsun düşmeyen Prens Harry ve eşi Meghan Markle, Kate Middleton'a zeytin dalı uzattı.

Sonuç olarak, geleceğin Kraliçesi, Çocuk Ruh Sağlığı Haftası, BAFTA'lar ve İngiliz Milletler Topluluğu Günü töreni dahil olmak üzere genellikle desteklediği bazı etkinliklere katılmayacak.

 

Kate Middleton's Last Appearances Before Her Surgery, in Photos

Galler Prensesi, karın ameliyatı için hastaneye kaldırılmadan önce son kez halk karşısına çıktığında iyi dileklerde bulunanlara gülümsüyor ve Prenses Charlotte ile el ele tutuşuyor.