Gazeteci Hakan Yalçın serbest bırakıldı

Gazeteci Hakan Yalçın serbest bırakıldı
Mahkeme işlemleri tamamlanan Mezopotamya Ajansı muhabiri Hakan Yalçın ile beraberinde gözaltına alınan 9 kişi serbest bırakıldı. Bedirhan Akyıldız ise tutuklandı.Malatya Cumhuriyet Başsavcılığı’nın başlattığı bir soruşturma...

Mahkeme işlemleri tamamlanan Mezopotamya Ajansı muhabiri Hakan Yalçın ile beraberinde gözaltına alınan 9 kişi serbest bırakıldı. Bedirhan Akyıldız ise tutuklandı.

Malatya Cumhuriyet Başsavcılığı’nın başlattığı bir soruşturma kapsamında 29 Aralık'ta Van’daki evine düzenlenen baskınla gözaltına alınan Mezopotamya Ajansı (MA) Muhabiri Hakan Yalçın ile 10 kişi emniyetteki işlemlerinin tamamlanmasının ardından Malatya’nın Yeşilyurt ilçesinde bulunan Malatya Cumhuriyet Başsavcılığına getirildi.  

Savcılık ifadelerinin tamamlanmasının ardından Yalçın ile Siyajîn Yaman, Rezan Malgir ve Bedirhan Akyıldız tutuklama, diğer 7 kişi ise adli kontrol talebi ile Sulh Ceza Hakimliğine sevk edildi.

Mahkeme ifade işlemlerinin ardından MA muhabiri Murat Yalçın ve gözaltına alınan 9 kişi adlı kontrol şartıyla serbest bırakılırken, Bedirhan Akyıldız ise "örgüt üyesi" gerekçesiyle tutuklandı. (MA)

Gazeteci Hakan Yalçın gözaltına alındı

Gözaltındaki gazeteci Murat Yalçın yarın savcılığa çıkarılacak

Gazeteci Furkan Karabay tutuklama talebiyle mahkemeye sevk edildi

Gazetecilik yargılandı: Gazeteci Furkan Karabay tutuklandı