Gazeteci İmambakır Ülküş'ün, Özdağ ve Kılıçdaroğlu arasında imzalanan protokol esnasında orada olduğu ortaya çıktı

Gazeteci İmambakır Ülküş'ün, Özdağ ve Kılıçdaroğlu arasında imzalanan protokol esnasında orada olduğu ortaya çıktı
Gazeteci İmambakır Ülküş'ün 28 Mayıs seçimlerinden önce Zafer Partisi Lideri Ümit Özdağ ile CHP Genel Başkanı Kemal Kılıçadaroğlu'nun arasında imzalanan ve seçim sonrasında ortaya çıkan mutabakat toplantısında orada...

Gazeteci İmambakır Ülküş'ün 28 Mayıs seçimlerinden önce Zafer Partisi Lideri Ümit Özdağ ile CHP Genel Başkanı Kemal Kılıçadaroğlu'nun arasında imzalanan ve seçim sonrasında ortaya çıkan mutabakat toplantısında orada olduğu öğrenildi.

Daha önce mutabakat CHP Parti Sözcüsü Faik Öztrak tarafından yalanlanmış, Kılıçdaroğlu'nun ise "Öztrak da bunu bilmiyordu, gizli bir mutabakattı" demişti. Özdağ, Ülküş'ün konuya ilişkin kaleme aldığı yazısını alıntılayarak "İmambakır Üküş CHP Genel Başkan Danışmanı olarak Zafer Partisi-CHP protokolünün oluşmasının hemen her aşamasında vardı. İmzalar atılırken odadaki 4 kişiden birisiydi. Makalesi çok önemli. Özdağ-Kılıçdaroğlu Mutabakatı kimi niye rahatsız ediyor?" dedi.

Gazeteci İsmail Saymaz da "CHP sözcüsü Faik Öztrak’ın “Haberim yok” dediği gizli protokolü CHP’de hiçbir resmi görevi bulunmayan gazeteci İmambakır Üküş biliyormuş. Meğer Üküş, protokol imzalanırken odadaymış. Halbuki Kılıçdaroğlu, protokol için “İki kişi arasında yapılan” demişti. Akıl alır gibi değil." dedi.