Gaziantep FK Sumudica'nın sözleşmesini feshetti

Gaziantep FK Sumudica'nın sözleşmesini feshetti
Trendyol Süper Lig ekiplerinden Gaziantep Fk, 53 yaşındaki Rumen teknik direktör Marius Sumudica ile yolların ayrıldığını duyurdu. Gaziantep FK'den yapılan açıklamada şu ifadelere yer verildi:"Gaziantep Futbol Kulübü Yönetim...
Trendyol Süper Lig ekiplerinden Gaziantep Fk, 53 yaşındaki Rumen teknik direktör Marius Sumudica ile yolların ayrıldığını duyurdu.

 

Gaziantep FK'den yapılan açıklamada şu ifadelere yer verildi:

"Gaziantep Futbol Kulübü Yönetim Kurulumuz, Teknik Direktör Marius Sumudica ile gündeme ilişkin konuları konuşmak üzere bir araya gelmiştir.

Karşılıklı fikir alışverişi sonucu, Marius Sumudica kulübümüze ve şehrimize olan sevgi ve saygısından ötürü kan değişikliğinin takım için daha doğru olduğu düşüncesini sunmuş, bu doğrultuda yönetim kurulumuzla da görüş birliğine varılmıştır.

Teknik Direktör Marius Sumudica ve değerli ekibine katkılarından dolayı teşekkür eder, kariyerinin bundan sonraki bölümünde başarılar dileriz."

Sezona Erdal Güneş başlayan Gaziantep FK, 5. haftada Rumen teknik adamı göreve getirmişti. Kırmızı-siyahlılardaki ikinci döneminde Süper Lig'de 23 maça çıkan Sumudica, 7 galibiyet, 6 beraberlik ve 10 mağlubiyet aldı.

Topladığı 28 puanla 18. sırada bulunan Gaziantep FK, Türkiye Kupası'na da son 16 turunda Fenerbahçe'ye elenerek veda etmişti.