Gebze yerine artık Tayland’dan geliyor!

Gebze yerine artık Tayland’dan geliyor!
Japon Honda’nın Gebze fabrikasını eylül sonunda kapatmasının ardından, tamamen yenilenen 11. nesil Civic Sedan Tayland’dan ithal edilerek 13 Kasım’da Türkiye’de satışa sunulacak. Yeni Civic Sedan, hem benzinli hem de ilk kez...

Japon Honda’nın Gebze fabrikasını eylül sonunda kapatmasının ardından, tamamen yenilenen 11. nesil Civic Sedan Tayland’dan ithal edilerek 13 Kasım’da Türkiye’de satışa sunulacak. Yeni Civic Sedan, hem benzinli hem de ilk kez Türkiye’de dönüştürülen 1.5 litre VTEC Turbo LPG’li motor seçeneğine sahip. Benzinli versiyonu 402 bin ila 435 bin TL, LPG versiyonu ise 374 bin ila 440 bin TL arasında fiyatlara sahip yeni Civic Sedan’dan yıl sonuna kadar 3 bin adet satmayı hedeflediklerini kaydeden Honda Türkiye Genel Müdür Yardımcısı Bülent Kılıçer, Türkiye’ye özel LPG versiyonunun da başarısına dikkat çekti.

KOCAELİ’DE LPG DÖNÜŞÜMÜ
Bu alanda Kocaeli’nde LPG dönüşümü için yeni bir tesis kurduklarını belirten Kılıçer, “Civic Sedan’ın LPG’li versiyonu Türkiye’de önemli başarı grafiklerine sahip. Türk tüketicisinin tercihlerini göz önüne alarak LPG’li versiyonumuzu geliştirdik hem tasarruflu hem performanslı bir ürün sunduk. Yeni Civic Sedan’ın 2021 yıl sonuna kadar 3 bin adet, 2022 yılında da 13 bin adet satmasını hedefliyoruz. Bu satışların yüzde 75’ini Turbo LPG versiyonu oluşturacak” dedi.