Genç yetenek Lila Şengün'ün yeni takımı belli oldu

Genç yetenek Lila Şengün'ün yeni takımı belli oldu
Nilüfer Belediyespor'da forma giyen Lila Şengün, 2024-2025 sezonunda Muratpaşa Belediyesi'nde forma giyecek.Vodafone Sultanlar Ligi ekiplerinden Muratpaşa Belediyesi SigortaShop, yeni sezon hazırlıkları kapsamında transfer çalışmalarına...
Nilüfer Belediyespor'da forma giyen Lila Şengün, 2024-2025 sezonunda Muratpaşa Belediyesi'nde forma giyecek.

Vodafone Sultanlar Ligi ekiplerinden Muratpaşa Belediyesi SigortaShop, yeni sezon hazırlıkları kapsamında transfer çalışmalarına devam ediyor.

Avrupa hedefleri doğrultusunda ligde 5-8 Play-off etabı oynamaya hazırlanan Antalya ekibi, son olarak Nilüfer Belediyespor forması giyen 2002 doğumlu yıldız pasör Lila Şengün ile gelecek sezon için anlaşma sağladı.

Voleybola Fenerbahçe altyapısında başlayan Lila Şengün, 2019-2020 ve 2020-2021 sezonlarında A Takım formasını giymiş ve ardından Sarıyer Belediyespor'a kiralanmıştı.

Ardından Sigortashop ve Nilüfer Belediyespor takımlarında forma giyen Lila Şengün, 2024-2025 sezonunda Antalya ekibi Muratpaşa Belediyesi için mücadele edecek.

U-19 Avrupa Şampiyonası'nda altın madalya sevinci yaşayan Lila Şengün, turnuvada gösterdiği performansla "En iyi pasör" ödülünü kazanma başarısı göstermişti.