Gençlerin oylarıyla harami saltanatı son bulacak

Gençlerin oylarıyla harami saltanatı son bulacak
CHP Genel Başkanı Kemal Kılıçdaroğlu, İzmir’de Karabağlar Belediyesi tarafından 50 milyon TL ile tamamlanan 6 projenin açılışını yapıp, İzmir Büyükşehir Belediyesi iş birliğiyle 100 milyon TL maliyetle hayata geçirilen...

CHP Genel Başkanı Kemal Kılıçdaroğlu, İzmir’de Karabağlar Belediyesi tarafından 50 milyon TL ile tamamlanan 6 projenin açılışını yapıp, İzmir Büyükşehir Belediyesi iş birliğiyle 100 milyon TL maliyetle hayata geçirilen Atatürk Gençlik Merkezi’nin temel atma törenine katıldı.

“Gençliğin umudu Kılıçdaroğlu” sloganlarıyla kürsüye çıkan Kılıçdaroğlu şöyle konuştu:
“Gençler hiç meraklanmayın, Türkiye’nin kaderini sizler belirleyeceksiniz, az kaldı. Sandığa gideceksiniz, 6 milyon 300 bin genç oy kullanacak. 6 milyon 300 bin genç dünya siyaset tarihine önemli bir belge bırakacak. Harami saltanatı son bulacak. Çağdaş, demokratik Türkiye’yi yeniden inşa edeceksiniz. Size inanıyorum, güveniyorum. Güzel günler göreceğiz.”

Türkiye'yi huzura kavuşturacağız

Kılıçdaroğlu, 81 ilden muhtarın katılım sağladığı Türkiye Muhtarlar Buluşması’na da katıldı. “Türkiye’nin çözülemeyecek hiçbir sorunu yoktur” diyen CHP lideri Kılıçdaroğlu, şu ifadeleri kullandı:
“Bütün sorunlar, akılcı politikalarla rahatlıkla çözülebilir. Bir ekonomik buhran süreci içerisindeyiz. Türk lirası güneş görmüş kar gibi eriyor. Bu kışın çok zor geçeceğini, fakir fukaranın perişan olacağını biliyorum. Ama bu kara kışı atlatacağız. Hiç meraklanmayın, az kaldı. Türkiye’yi huzura kavuşturacağız. Sözüm sözdür, birlikte kuracağız.”