Gerçekten çok acayip!

Gerçekten çok acayip!
AKP Gençlik Kolları Başkanı Eyyüp Kadir İnan, katıldığı bir TV programında Avcılar'daki metrobüs kazası sırasında “Binlerce yaralı var. Sayısı belli olmayacak kadar ölü var. İBB yetkililerine buradan sesleniyoruz. Bu...

AKP Gençlik Kolları Başkanı Eyyüp Kadir İnan, katıldığı bir TV programında Avcılar'daki metrobüs kazası sırasında “Binlerce yaralı var. Sayısı belli olmayacak kadar ölü var. İBB yetkililerine buradan sesleniyoruz. Bu canların hesabını kime nasıl vereceksiniz” diyerek yaralılar arasında dolaşıp görüntü çeken AKP Gençlik Kolları'nın videosu ile ilgili, "Bu kazayla ilgili hiçbir açıklama yapmazken çıkıp burada bir tane 18 yaşındaki kızı günah keçisi ilan etmeyi çok büyük bir fırsatçılık olarak görüyorum. Videoyu savunmuyorum ama bu videonun kullanılarak fırsatçılık yapılmasına itiraz ediyorum" dedi.

Kaza anında video çekerek İBB’yi suçlamaya çalışan videoya yönelik “Çirkin siyasi fırsatçılık” tepkileri için İBB’yi fırsatçılıkla suçlayan AKP Gençlik Kolları Başkanı Eyyüp Kadir İnan, ayrıca, “Metrobüs kazası olduğunda İmamoğlu tatildeydi, arkadaşlarımız oraya en kısa zamanda gittiler” diye garip bir ifade de kullandı.

İBB’den Sabah gazetesine ‘yalan haber’ suç duyurusu
Sabah Gazetesi, 9 Eylül Cuma akşamı meydana gelen metrobüs kazasıyla ilgili, “İBB Başkanı Ekrem İmamoğlu Kemerburgaz Kent Ormanı’nda 4,5 saat konser izledi ve olayla ilgilenmedi” diye bir haber yayınladı. İBB Başkan Danışmanı Murat Ongun, sosyal medya paylaşımında, “İBB Başkanı Ekrem İmamoğlu hakkında yapılan yalan haberle ilgili hem gazete hem de muhabir hakkında pazartesi günü suç duyurusunda bulunulacaktır” açıklamasını paylaştı.