"Geri adım atarsam 'Başkanlığa devam etmek için yapay kriz çıkardı' derler!"

"Geri adım atarsam 'Başkanlığa devam etmek için yapay kriz çıkardı' derler!"
Fenerbahçe Başkanı Ali Koç 2 Nisan'da yapılacak olağanüstü genel kurul öncesi camia içindeki birçok kişiyle temaslarda bulunarak görüş alış-verişinde bulunuyor. Koç dün de bir grup gazeteci ile bir araya geldi. Toplantıya...
Fenerbahçe Başkanı Ali Koç 2 Nisan'da yapılacak olağanüstü genel kurul öncesi camia içindeki birçok kişiyle temaslarda bulunarak görüş alış-verişinde bulunuyor. Koç dün de bir grup gazeteci ile bir araya geldi. Toplantıya katılan gazetecilerden Ahmet Ercanlar görüşülen konuları ve izlenimlerini yazdı:

"Fenerbahçe Başkanı Ali Koç 150 civarı eski yönetici ile istişare toplantısı yaptı. Yaklaşık 3.5 saat basın mensupları ile sohbet gerçekleştirdi. Bu sohbete Demirören grubundan davet edilen bütün gazeteciler mazeret göstererek katılmadı. Turkuaz grubundan ise Gürcan Bilgiç katıldı. Karşılıklı sohbet şeklinde geçti. Çıkan sonuçlar şöyle:  

"Toplantıya katılan hemen herkes mutlak bir şeyler yapılması gerektiğini ama bunun kademeli olarak yapılmasını söyledi.

"İkinci ortak düşünce Ali Bey'in başkanlığa devam etmesiydi. Toplantıya katılan herkes savaşa girerken lider değişmez dediler.

"Ali Koç bunu 'başkanlığa devam etmek için yapay kriz çıkardığı düşünülür' diyerek uygulamak istemediğini söyledi. Tüm camiayı dinleyeceklerini ve bir yol planı hazırlayıp uygulamaya koyacaklarını iletti.

"Trabzon özel bölge mi?"

"Trabzon özel bir bölge mi? Burada yaşananlar sonrası Vali veya emniyet müdürüne bir yaptırım uygulanmaması ve hala görevde olması bize bu saldırıların organize olduğunu gösteriyor" ifadeleri ile yaşananları anlattı. Ancak bu organizasyonun içinde Trabzonspor Kulübü'nün olduğunu düşünmüyorum diye ekledi.

"Ne TFF ne de siyasetçiler bize geçmiş olsun mesajı yayınlamadı. Kimse görevden alınsın demiyorum. Çünkü biz dersek tersini yaparlar. O yüzden görevden alınmasınlar diyorum.

"Ali Koç 'En mağdur olduğumuz yerde yine biz suçlu olduk. Ne yapacağımız ile ilgili kesin bir şey söyleyemem ama bu şekilde devam etmeyeceğiz' dedi, rakamsal bilgiler verdi. 40 bin kişi aidat ödedi. Whatsapp'tan sorduğumuz 27 bin 400 kişiden 19.5 bin kişi kongreye katılacağını iletti. 4000 kişi katılmayacağını söyledi. Geri kalanı belirsiz dedi.

"Cumhurbaşkanına yanlış bilgi aktarıyorlar""

"Cumhurbaşkanı'na bizim hakkımızda ne anlattılar bilmiyorum ama bir kez çok net yanlış anlatıldığına şahit olduk. Sabiha Gökçen ile ilgili Fenerbahçe'nin bir sorunu vardı. Aynı sorun Beşiktaş'ın da vardı. Cumhurbaşkanı'na gidip 'Ali Koç, Koç kargo uçakları için bu istekte bulunuyor' demişler...Bizim kargo şirketimiz yok. Kargo uçağımız da yok. Riyad ile ilgili ne anlatıldı bilmiyorum...

"Sponsorlarla el sıkıştık. Evrakları da imzaladık. Biz neredeysek orada olacaklar. Cuma günü de bankalara giderek görüşeceğiz... Biz artık sıkıldık. Bıktık... Bizi bekleyen kötü, daha kötü ve çok daha kötü senaryolar var...

"Şekip Mosturoğlu çekilmenin hukuki sonuçlarını anlattı. TFF içinde FETÖ'nün devamının olduğunu söyledi."