Gökçeada Belediye Başkanı gözaltına alındı, İYİ Parti başkanına sahip çıktı

Gökçeada Belediye Başkanı gözaltına alındı, İYİ Parti başkanına sahip çıktı
İYİ Partili Gökçeada Belediye Başkanı Ünal Çetin, yolsuzluk ve rüşvet iddiasıyla gözaltına alınırken İYİ Parti ‘güvenimiz tamdır’ diyerek Çetin’e destek verdi.Çanakkale Gökçeada Belediyesi›ne ‘’yolsuzluk’’...

İYİ Partili Gökçeada Belediye Başkanı Ünal Çetin, yolsuzluk ve rüşvet iddiasıyla gözaltına alınırken İYİ Parti ‘güvenimiz tamdır’ diyerek Çetin’e destek verdi.

Çanakkale Gökçeada Belediyesi›ne ‘’yolsuzluk’’ ve ‘’rüşvet’’ iddiasıyla düzenlenen operasyonda İYİ Partili Başkan Ünal Çetin, Belediye İmar Müdürü S.D., kamu çalışanı E.B ile müteahhitler R.G. ve B.B. gözaltına alındı.

İYİ PARTİ: ZAMANLAMASI MANİDAR
İYİ Parti Yerel Yönetimler Başkanlığı yaptığı açıklamada, İYİ Parti’nin hukuka ve adalete güvendiği vurgulanarak şöyle denildi:
“Bu soruşturmanın gözaltı operasyonu ile yürütülüyor olmasını manidar buluyoruz. Seçilmiş ve yeri belli bir belediye başkanını sabahın erken saatlerinde gözaltına almak, başlı başına siyasi bir adımdır. İYİ Parti olarak bu soruşturmanın sonuna kadar takipçisi olacağımızın bilinmesini istiyoruz. Gökçeadalıların da bizlerin de Ünal Çetin Başkanımıza güvenimiz tamdır.”