Gökçek: Hahambaşı’nın sevgi gösterisine Cumhurbaşkanı Erdoğan karşılık vermedi

Gökçek: Hahambaşı’nın sevgi gösterisine Cumhurbaşkanı Erdoğan karşılık vermedi
Pencere Haber MerkeziCumhurbaşkanı Erdoğan’ın 29 Ekim tebrik kabulünde Türkiye Yahudileri Hahambaşı’nın samimi tavrını Melih Gökçek “Erdoğan karşılık vermedi” sözleriyle yorumladıCumhurbaşkanı ve AKP Genel Başkanı...

Pencere Haber Merkezi

Cumhurbaşkanı Erdoğan’ın 29 Ekim tebrik kabulünde Türkiye Yahudileri Hahambaşı’nın samimi tavrını Melih Gökçek “Erdoğan karşılık vermedi” sözleriyle yorumladı

Cumhurbaşkanı ve AKP Genel Başkanı Recep Tayyip Erdoğan'ın 29 Ekim Cumhuriyet Bayramı tebriklerini kabul sırasında Türkiye Yahudileri Hahambaşı Rav İsak Haleva’ın samimi tavrı  çok konuşuldu.

Beştepe’deki tebrik kabulü sırasında, 2002’den beri Hahambaşı olan Havela’nın ellerini Erdoğan'ın omzuna koyup bir süre bir şeyler anlatması dikkati çekti.

Hahambaşı’nın  yakın tavrı, İsrail -Hamas çatışması nedeniyle Cumhurbaşkanı Erdoğan’ın İsrail’e yönelik sert ifadeler söylediği bir döneme denk gelmesi nedeniyle de çok konuşuldu.
Cumhurbaşkanı Erdoğan’ın istifasını istediği isimlerden biri olan eski Ankara Büyükşehir Belediye Başkanı Melih Gökçek ise görüntülerle ilgili “Türkiye Yahudileri Hahambaşısı İsak Haleva’nın sevgi gösterisine Cumhurbaşkanı Erdoğan karşılık vermedi” cümleleriyle yorumunu yaptı.

29 Ekim Cumhuriyet Bayramı