Gökhan Zan'dan ikinci ses kaydı sonrası yeni açıklama: Hakkımda oynanan bu oyun tarihe de kara leke olarak geçecektir

Gökhan Zan'dan ikinci ses kaydı sonrası yeni açıklama: Hakkımda oynanan bu oyun tarihe de kara leke olarak geçecektir
TİP'in Hatay adaylığından geri çektiği Gökhan Zan, kendisine ait olduğu iddia edilen ve Turgay Kocakaya'yı ihanetle suçladığı ikinci ses kaydının ardından açıklama yaptı.TİP'in adaylığını geri çekmesinden sonra suç...
TİP'in Hatay adaylığından geri çektiği Gökhan Zan, kendisine ait olduğu iddia edilen ve Turgay Kocakaya'yı ihanetle suçladığı ikinci ses kaydının ardından açıklama yaptı.

TİP'in adaylığını geri çekmesinden sonra suç duyurusunda bulunup "çekilmiyorum" diyen Hatay Büyükşehir Belediye Başkan Adayı Gökhan Zan'la ilgili ikinci ses kaydı da bugün ortaya çıktı.

Gökhan Zan, kendisine ait olduğu iddia edilen ve Turgay Kocakaya'yı ihanetle suçladığı ikinci ses kaydının ardından açıklama yaptı.

Zan, "Yapılacak inceleme sonucunda hakikat ortaya çıkacak, hakkımda oynanan bu oyun tarihe de kara leke olarak geçecektir" dedi.

"Tarihe kara leke olarak geçecek"

Sosyal medya hesabından açıklama yapan Zan, şu ifadelere yer verdi:

"Bildiğiniz üzere, hakkımda ileri sürülen asılsız idddiaalar hakkında suç duyurusunda bulunuldu ve adli süreç başlatıldı. Suç duyurusu sırasında Adli Tıp ilgili İhtisas Kurulu tarafından ivedilikle kriminal inceleme yapılmasını da talep etmiş bulunmaktayız. Temennimiz seçimden önce bu incelemenin tamamlanması ve tüm halkımızın gerçekleri görerek sandığa gidebilmeleridir. Adli makamların bu konuya özel bir hassasiyet göstermesini beklemekteyim. Yapılacak inceleme sonucunda hakikat ortaya çıkacak, hakkımda oynanan bu oyun tarihe de kara leke olarak geçecektir. Ben bu toprakların çocuğu olarak halkımızdan yalnızca, sahte dolduruşlara gelerek yargısız infazda bulunmamalarını, gerçeği iş işten geçmeden fark etmelerini temenni ediyorum.