Gökhan Zan’dan ses kayıtlarına ilişkin yeni açıklama: Hakikat ortaya çıkacaktır

Gökhan Zan’dan ses kayıtlarına ilişkin yeni açıklama: Hakikat ortaya çıkacaktır
Gökhan Zan’a ait olduğu iddia edilen ikinci ses kayıtları ortaya çıkmıştı. Gökhan Zan, ses kayıtlarına ilişkin sosyal medya hesabından açıklama yaparak, “Yapılacak inceleme sonucunda hakikat ortaya çıkacak,  hakkımda...
Gökhan Zan’a ait olduğu iddia edilen ikinci ses kayıtları ortaya çıkmıştı. Gökhan Zan, ses kayıtlarına ilişkin sosyal medya hesabından açıklama yaparak, “Yapılacak inceleme sonucunda hakikat ortaya çıkacak,  hakkımda oynanan bu oyun  tarihe de kara leke olarak geçecektir” dedi.

TİP’te Hatay krizi devam ediyor. Geçtiğimiz günlerde TİP tarafından “Partimizin asla tasvip etmeyeceği ilişkilere girdiğine dair çeşitli iddialar tarafımıza ulaşmıştır” ifadeleriyle Hatay Büyükşehir Belediye Başkan adayı Gökhan Zan adaylığı çekilmişti.  Gökhan Zan’a adaylıktan çekilmemesi karşılığında 3 milyon dolar önerdiği iddia edilen ikinci ses kayıtları ortaya çıktı.

Dünkü ses kayıtlarının ardından, telefonda konuştuğu iddia edilen Turgay Kocakaya’yı tekrar arayan Gökhan Zan’ın Kocakaya ile görüştüğü ikinci bir ses kaydı ortaya çıkmıştı.

Ses kayıtlarına ilişkin sosyal medya hesabından açıklama yapan Gökhan Zan,

“Bildiğiniz üzere, hakkımda ileri sürülen asılsız idddiaalar hakkında suç duyurusunda bulunuldu ve adli süreç başlatıldı. Suç duyurusu sırasında Adli Tıp ilgili İhtisas Kurulu tarafından ivedilikle kriminal inceleme yapılmasını da talep etmiş bulunmaktayız. Temennimiz seçimden önce bu incelemenin tamamlanması ve tüm halkımızın gerçekleri görerek sandığa gidebilmeleridir. Adli makamların bu konuya özel bir hassasiyet göstermesini beklemekteyim. Yapılacak inceleme sonucunda hakikat ortaya çıkacak,  hakkımda oynanan bu oyun  tarihe de kara leke olarak geçecektir. Ben bu toprakların çocuğu olarak halkımızdan yalnızca, sahte dolduruşlara gelerek yargısız infazda bulunmamalarını, gerçeği iş işten geçmeden farketmelerini temenni ediyorum” dedi.