Gomis olayı aile içinde bağlandı

Gomis olayı aile içinde bağlandı
Galatasaray Kulübü Sportif AŞ Başkan Vekili Erden Timur, "Gomis olayı aile içinde tatlıya bağlandı. Herkes güzel bir adım attı. Oyuncular da Gomis'i çok seviyor." dedi.Galatasaray Kulübü Sportif AŞ Başkan Vekili Erden Timur,...

Galatasaray Kulübü Sportif AŞ Başkan Vekili Erden Timur, "Gomis olayı aile içinde tatlıya bağlandı. Herkes güzel bir adım attı. Oyuncular da Gomis'i çok seviyor." dedi.

Galatasaray Kulübü Sportif AŞ Başkan Vekili Erden Timur, futbol takımında oluşan aile ortamının şampiyonluğu getireceğine inandığını söyledi.

Erden Timur, sarı-kırmızılı ekibin Florya Metin Oktay Tesisleri'nde ilk 20 dakikalık bölümü basına açık gerçekleştirilen antrenmanın ardından basın mensuplarıyla bir araya geldi.

Timur, ligin 30. haftasındaki Corendon Alanyaspor maçında ilk tercih olarak oyuna alınmamasını sorun ederek bundan sonraki müsabakalarda forma giymek istemediğini teknik direktör Okan Buruk'a söyleyen Bafetimbi Gomis ile ilgili açıklamalarda bulundu.

Sarı-kırmızılıların yönetici, 37 yaşındaki santrforun duygusal bir tepki verdiğini ve takım arkadaşlarının da girişimiyle olayın tatlıya bağlandığını kaydetti.