GÖRÜŞME DOĞAL AMA KAPATILMASI MECBURİ

GÖRÜŞME DOĞAL AMA KAPATILMASI MECBURİ
MHP Genel Başkanı Devlet Bahçeli, HDP ile ilgili söyleminde yine eskiye döndü. AK Parti’nin, anayasa değişikliği için HDP’yi ziyaret etmesini, “son derece doğal bir adım” olarak gören Bahçeli, dün Elazığ’da, “HDP,...

MHP Genel Başkanı Devlet Bahçeli, HDP ile ilgili söyleminde yine eskiye döndü. AK Parti’nin, anayasa değişikliği için HDP’yi ziyaret etmesini, “son derece doğal bir adım” olarak gören Bahçeli, dün Elazığ’da, “HDP, PKK’dır ve kapatılmalıdır” söylemine geri döndü. Bahçeli, “2023'e Doğru Aday Belli Karar Net” temalı seçim mitinglerinden birini daha dün Elazığ’da düzenledi. Bahçeli, konuşmasında özetle şu mesajları verdi:

HDP NEYSE CHP AYNISIDIR
“AK Parti heyetinin HDP ziyaretini doğal karşılamamız münafıkları rahatsız etti. Gözümüzde PKK neyse HDP odur. HDP neyse CHP aynısıdır. Anayasa Mahkemesi tarafından HDP'nin kapatılması şarttır. Hiç kimse HDP ile ilgili bize parmak sallayamaz. O parmakları kıracağımızı da herkes çok iyi bilmelidir. HDP ile aleni siyasi ortaklık kuran siyasi zihniyetler kötünün kötüsüdür. Kılıçdaroğlu, polemiği bırak da çık söyle, adamsan çık açıkla aday mısın? Neyi bekliyorsun? Cumhurbaşkanı adayı olacak yürek sen de var mı?”