GÖZLER ENES ÜNAL’DA

GÖZLER ENES ÜNAL’DA
Enes Ünal, bu sezon attığı gollerle takımı Getafe'yi sırtlıyor. La Liga'da 11 kez fileleri havalandıran 24 yaşındaki oyuncu, İspanyol ekibinin hücumdaki yükünü çekiyor.Marca Gazetesi Haber Müdürü Emilio Contreras, Enes Ünal'ın...

Enes Ünal, bu sezon attığı gollerle takımı Getafe'yi sırtlıyor. La Liga'da 11 kez fileleri havalandıran 24 yaşındaki oyuncu, İspanyol ekibinin hücumdaki yükünü çekiyor.

Marca Gazetesi Haber Müdürü Emilio Contreras, Enes Ünal'ın performansını TRT SPOR'a değerlendirdi. Contreras, İspanya'da gözlerin milli oyuncuda olduğunu söyledi.

“Enes’in, La Liga macerası istediği gibi başlamadı. Villarreal ve Valladolid forması altında beklentilerin biraz altında kaldı. Fakat daha önce de kendini ispatlayan bir oyuncu olarak geçtiğimiz sezon Getafe’ye 9 milyon Avro karşılığında transfer oldu. Enes Ünal, Ekim ayında takımın başına geçen Quique Sanchez Flores ile birlikte en çok gelişen oyunculardan biri. Şu ana dek ligde 11 golü var ve bana göre La Liga’nın en başarılı forvet oyuncularının başında geliyor. ”