GÖZTEPE’DE DEĞİŞİM RÜZGARI

GÖZTEPE’DE DEĞİŞİM RÜZGARI
Süper Lig'de koronavirüs salgını arasından sonra çıktığı 3 maçta galibiyete hasret kalarak yalnız 1 puan alabilen Göztepe'de Teknik Direktör İlhan Palut, sezon sonunda kadroda operasyon mesajı verdi. Avrupa hedefinin uzağında...

Süper Lig'de koronavirüs salgını arasından sonra çıktığı 3 maçta galibiyete hasret kalarak yalnız 1 puan alabilen Göztepe'de Teknik Direktör İlhan Palut, sezon sonunda kadroda operasyon mesajı verdi. Avrupa hedefinin uzağında kalan sarı-kırmızılılarda sözleşmesi bitecek Beto, Castro, Napoleoni, Mossoro, Jerome ve Berkan gibi isimler henüz yeni kontrat imzalamazken İlhan Palut, "30 haftanın bitmek üzere olduğu bir sezonda mevcut oyuncularla ilgili fikrimiz var. Bunu da yönetimle paylaştım. Göztepe'nin mutlaka yeni bir yapılanma içine girerek bir gençleşme adımı atması gerekiyor" şeklinde konuştu.
"Hem mevcut takımla ilgili görüşlerim belirdi, hem de hedefe katkı sağlayacak oyuncularla ilgili çalışmalar devam ediyor" diyen genç teknik adam, "Şunu çok net söyleyeyim; Göztepe takımı yeni sezona belli oranda yenilenmiş, belli oranda gençleşmiş ve daha büyük hedeflere gitme potansiyeline sahip oyuncularla başlamayı düşünüyor. Yanlış anlaşılmasın, yeni bir sinerjiye ihtiyacımız var. Daha çok hedefe odaklı yeni bir Göztepe'ye herkesin ihtiyacı var" açıklamasını yaptı. Son 8 maçta 1 galibiyet, 2 beraberlik, 5 yenilgi alınmasını değerlendiren Palut, düşüşü rehavete bağladı.