Gripin’den ‘Ebruli’ yorumu

Gripin’den ‘Ebruli’ yorumu
Ezginin Günlüğü grubunun 40 yıldır tüm müzikseverleri etkileyen şarkıları farklı sanatçıların yorumuyla yeniden kaydedildi. Gripin grubunun kaydettiği ‘Ebruli’ bu hafta yayına sunuldu.Geçtiğimiz günlerde ilk olarak, alternatif...

Ezginin Günlüğü grubunun 40 yıldır tüm müzikseverleri etkileyen şarkıları farklı sanatçıların yorumuyla yeniden kaydedildi. Gripin grubunun kaydettiği ‘Ebruli’ bu hafta yayına sunuldu.
Geçtiğimiz günlerde ilk olarak, alternatif müziğin en sevilen gruplarından Dolu Kadehi Ters Tut’ un yorumladığı ‘Duvar’ şarkısı yayınlanmıştı. Albümün ikinci şarkısı ‘Ebruli’, rock müziğin başarılı temsilcilerinden Gripin yorumu ile 1 Mayıs’da dinleyici ile buluştu. Şarkının sözleri Hüsnü Arkan’a, müziği Nadir Göktürk’e ait. Şarkının video klibi ise Ahmet Can Tekin yönetmenliğinde çekildi. Çekimlerin bir bölümü Gripin grup üyelerinin kendi evlerinde gerçekleşti ve pandemi kurallarına uygun olarak tamamlandı. Grup üyeleri ya evlerinin balkonunda, terasında ya da kapılarının önünde, oturdukları sokakta görüntülendi.