Sinan Ateş'in ablasından "Cenazeye kabul etmediler" diyen Büyükataman'a: "Taziye mesajı yayınlamanızı da biz engelledik"

Sinan Ateş'in ablasından "Cenazeye kabul etmediler" diyen Büyükataman'a: "Taziye mesajı yayınlamanızı da biz engelledik"
Sinan Ateş'in ablası Selma Ateş, "Ailesi bizi cenazeye kabul etmedi" diyen MHP Genel Sekreteri İsmet Büyükataman'a cevap verdi: "Bursa halkının tepkisini görünce aile bizi kabul etmedi yalanına söylüyorlar."Bir haber pasajından...

Sinan Ateş'in ablası Selma Ateş, "Ailesi bizi cenazeye kabul etmedi" diyen MHP Genel Sekreteri İsmet Büyükataman'a cevap verdi: "Bursa halkının tepkisini görünce aile bizi kabul etmedi yalanına söylüyorlar."

Bir haber pasajından İsmet Büyükataman'ın "Çok karanlık bir suikast. Önü arkası netleşmeden konuşmamız doğru değil. Bu işin bizimle ilişkilendirilmeye çalışılması çok çirkin. 12 yıl sahip çıktığımız bir genç. Bizzat 12 yıl benimle birlikte çalıştı. Üzülmemek mümkün değil. Cenazeye katılmayı istedik fakat Sinan Ateş’in ailesi bizi kabul etmedi. MHP bu işin sonuna kadar da peşinde olacak" ifadelerini paylaşan Ateş, sosyal medya hesabında bu açıklamayı değerlendirdi.

Selma Ateş'in paylaşımları şöyle:

"HERKESE KAPIMIZ AÇIKTI"

Cenazemize gelen herkes bilir kapımız herkese açıktı. Bırakın cenazeye katılmayı, bir taziye mesajı atamayanlar, Bursa halkının tepkisini görünce aile bizi kabul etmedi yalanına söylüyorlar. Sadece seçim zamanı hatırladığınız Bursa halkı sandıkta gereken cevabı size verecektir.

"SİNAN ATEŞ ŞU ANDA HAYATTA OLABİLİRDİ"

Şimdi fark ettim ben bu mesajı yazarken haberden bu kısmı kaldırtmışlar. Hala bir şey söyleyemiyorsunuz. İnsan hayatı bu kadar ucuz mu zamanında bir tane tweet atabilme cesareti gösterebilseydin #SinanAteş şu anda hayatta olabilirdi. Bursalılar, Bursa'ya sahip çıkacaktır.

"SİNAN ATEŞ'E OĞLUM DERDİNİZ"

Bir de kardeşim için sadece yanımızda çalışan bir genç tabirini kullanmışsınız. Sinan Ateş'e oğlum derdiniz, keşke demeseydiniz bu ayrı bir mesele... Bunu herkes bilir... Şimdi böyle mi oldu?

HABERİN ORİJİNALİ FARKLI MIYDI?

Haberin orjinali böyleydi. Sonra Şehit Sinan Ateş kısmı kaldırıldı. Gazeteye bile demeç verirken Sinan Ateş ismini anamıyorsunuz. Siz böyle Bursa halkının karşısına nasıl çıkacaksınız.

"SİNAN ATEŞ ÜLKÜCÜ CAMİANIN GÖNLÜNDE YER ETMİŞ BİRİSİDİR"

Ayrıca,Sinan Ateş sadece sizin danışmanınız değil ülkü ocakları genel başkanlığı yapmış, ülkücü camiye başta olmak üzere bütün Türk milletinin gönlünde yer etmiş birisidir. Aynı zamanda Hacettepe üniversitesi'nde kendi alanında saygın ve sevilen bir akademisyendir.

"KARDEŞİMİN İSMİNİ AĞZINIZA ALMAYIN"

Tweetle taziye mesajı yayınlamanızı da biz engelledik. Şehid kardeşim için mesaj yayınlayamayan sizler yılbaşı tebriği yayınladınız. Şehide saygı bile duymadınız, bunları unutmuş olamazsınız. Sizden tek isteğim kardeşimin şerefli ismini ağzınıza almamanızdır.

"CENAZEDE İZİN İSTENDİĞİNİ YENİ ÖĞRENDİM"

Cenazeye katılmak için izin istendiğini yeni öğrenmiş oldum. Kardeşimin cenazesine 80.000 kişi katılmış ortalama kimse bizden izin istemedi. Cenaze son vazifedir, şehidimize saygı duyan seven herkes oradaydı. Olmayanlar şimdi çeşitli bahanelerle vicdanını mı rahatlatmak istiyor?