Yozgat konseri iptal edilen Cem Adrian, Ayvalık'tan seslendi: Sevilmemekle lanetlenmiş o insanlara üzülüyorum, adlarını anmaya bile gerek yok

Yozgat konseri iptal edilen Cem Adrian, Ayvalık'tan seslendi: Sevilmemekle lanetlenmiş o insanlara üzülüyorum, adlarını anmaya bile gerek yok
6 Ağustos Pazar günü Yozgat’ın Sarıkaya ilçesinde gerçekleştirilmesi planlanan Cem Adrian konseri, eski Ankara belediye başkanı Melih Gökçek’in hedef göstermesinin ardından iptal edildi. Adrian, bugün Ayvalık'ta verdiği...

6 Ağustos Pazar günü Yozgat’ın Sarıkaya ilçesinde gerçekleştirilmesi planlanan Cem Adrian konseri, eski Ankara belediye başkanı Melih Gökçek’in hedef göstermesinin ardından iptal edildi. Adrian, bugün Ayvalık'ta verdiği konserde konuyla ilgili, "Bugün herkes benden bir cevap bekliyor" dedi ve dinleyenleriyle bir video çekti.

Sanatçı Adrian, Yozgat konserinin iptal edilmesine sahneden de yanıt verdi. Adrian bu akşam Ayvalık Amfi Tiyatro’daki konserinde seyircilerine seslendi, “Siyasi bir mesaj vereyim mi” diye sorduktan sonra şöyle devam etti:

“Kalabalık her zaman güzel bir şey değil. Ama doğru kalabalık çok güzel. Buradaki kalabalık çok güzel.”

Güvenlik görevlilerine seslendi

KaosGL'de yer alan habere göre Adrian, güvenlik görevlilerine de dönerek, “Lütfen beni korumak için bana sırtınız dönük durmayın. Kimse burada sahneye atlayıp bir şey yapmaz. Lütfen siz de dinleyin koltuklarda. Çok mutlu olurum” dedi. Bunun üzerine güvenlik görevlileri de konseri yüzleri Cem Adrian’a dönük şekilde dinledi ve izledi.

Cem Adrian, seyircileriyle birlikte video çekmeyi de ihmal etmedi. Seyircilerinin telefon ışıklarını yaktırarak çektiği videoda, “Bugün herkes benden bir cevap bekliyor. Cevabım bu” dedi ve ekledi:

“Sevgisiz çok fazla insan var. Kimse zorla gelmedi. Şu berbat ekonomik şartlarda geldiniz, sevdiğiniz için. Sevilmemekle lanetlenmiş o insanlara üzülüyorum. Adlarını anmaya bile gerek yok.”

Ünlü sanatçı bu sözlerinin ardından "Ne ağlarsın" türküsünü söyledi. Seyirciler, "Bu da gelir, bu da geçer, ağlama" kısmında hep bir ağızdan Adrian'a eşlik ederken duygusal anlar yaşandı.