GÜNEŞ’İN YILDIZLARI

GÜNEŞ’İN YILDIZLARI
Beşiktaş’ta ara transfer döneminde kadroya katılan oyuncuların performansları beğeni topladı. Siyah beyazlı ekibin Vodafone Park’ta MKE Ankaragücü ile oynadığı karşılaşmada ilk kez forma giyen Omar Colley, Onur Bulut ve...

Beşiktaş’ta ara transfer döneminde kadroya katılan oyuncuların performansları beğeni topladı. Siyah beyazlı ekibin Vodafone Park’ta MKE Ankaragücü ile oynadığı karşılaşmada ilk kez forma giyen Omar Colley, Onur Bulut ve Alexandru Maxim’in ortaya koydukları mücadele ve aldıkları sorumluluklar; hem teknik direktör Şenol Güneş’i hem de taraftarı memnun etti.

Deneyimli teknik adamın özellikle Onur Bulut’un performansını çok beğendiği ifade edildi.

Milli futbolcunun sağ koridorda Nathan Redmond ile yakaladığı uyum ve hücuma verdiği destekle takımın anahtar oyuncularından biri olabileceği belirtiliyor.

Şenol Güneş’in Valentin Rosier’ye oranla Onur Bulut’a kalan haftalarda daha çok forma şansı vermesi bekleniyor.

Siyah beyazlı formayı Ankaragücü maçında ilk kez sırtına geçiren isimlerden Omar Colley de savunmadaki duruşuyla beğenildi.

Fiziki görüntüsü, hamle zamanlamaları ve kesici özellikleriyle dikkat çeken Gambiyalı stoperin, Romain Saiss ve Welinton ile gireceği forma rekabetinde daha şanslı olduğu ifade ediliyor.