GYASİ BEŞİKTAŞ’A GÖZ KIRPTI

GYASİ BEŞİKTAŞ’A GÖZ KIRPTI
Beşiktaş'ın kanat forvet arayışları kapsamında ilgilendiği öne sürülen Edwin Gyasi, yeni sezonda takımdan ayrılmayı düşündüğünü söyledi. Bulgaristan'da CSKA Sofya forması giyen Gyasi, Beşiktaş hakkında açıklamalarda...

Beşiktaş'ın kanat forvet arayışları kapsamında ilgilendiği öne sürülen Edwin Gyasi, yeni sezonda takımdan ayrılmayı düşündüğünü söyledi. Bulgaristan'da CSKA Sofya forması giyen Gyasi, Beşiktaş hakkında açıklamalarda bulundu.
Afrika basınından Modern Ghana'ya röportaj veren Edwin Gyasi, "Dürüst olmak gerekirse herkes yeni bir kulübe transfer olmamı bekliyor. 2 yıldır Bulgaristan'dayım ve artık ayrılık zamanının geldiğini düşünüyorum. Burada iyi bir performans gösterdim. Sanırım kariyerimde ilerlemenin zamanı geldi." diye konuştu.
Kendisine yöneltilen "Yaz transfer dönemi geliyor. Türkiye'ye transfer olacağın konuşuluyor. Seni oraya gitmeye iten şey nedir?" sorusuna cevap veren Edwin Gyasi, "Beşiktaş çok büyük bir kulüp. Şimdilik transferim hakkında bir şey söylememem. Neler olacağını göreceğiz." dedi.